Re:claim Washing Detergent Sensitive er et miljøvenligt svensk vaskemiddel der er særligt velegnet, hvis du har følsom hud eller allergi. Vaskemidlet er 100% fri for parfume og farvestoffer. Det er sæ…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 79,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Re:claim Washing Detergent Sensitive er et miljøvenligt svensk vaskemiddel der er særligt velegnet, hvis du har følsom hud eller allergi. Vaskemidlet er 100% fri for parfume og farvestoffer. Det er særligt udviklet til tøj der udsættes for aktivt slid som f.eks. sports- og arbejdstøj. Vaskemidlet nedbryder specifikt lugtmolekyler takket være Re:claims unikke formel, der fuldstændig eliminerer lugt og giver dig tøj, der ikke alene er rent men også dufter dejligt frisk.

Anvendelse
For at bekæmpe lugt i dit tøj bør bruge Re:claim Sensitive ved hver tredje vask. Den genanvendelige flaske indeholder på 500ml vaskemiddel, hvilket er nok til ca. 10 vaske. Du kan bruge dette vaskemiddel på ved håndvask og maskinvask på 30C, 40C eller 60C.

Specifikationer

  • Eliminerer sved og opfrisker sportstøj
  • Fri for parfume og farvestoffer
  • Til både hånd og maskinvask
  • Arbejder med både bomuld og funktionelle materialer
  • Lavet og produceret i Sverige

Kvalitetsniveau
Dette vaskemiddel er allergi og miljøvenligt. Det er designet til dig der har følsom hud og er derfor komplet fri for parfume og farvestoffer. Vaskemidlet kan bruges til både bomuld og funktionelle materialer.

EAN: 7350003510017

Ingen anmeldelser af dette produkt.