Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Muc-Off Dry Shower gør livet nemmere, når man ikke er i nærheden af en bruser eller vand til et bad. Tørvasken giver en optimal fornemmelse af rent hår, hvor stabile ingredienser fjerner fugt o…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 89,00 Før 69,00
DKK 59,59
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Muc-Off Dry Shower gør livet nemmere, når man ikke er i nærheden af en bruser eller vand til et bad. Tørvasken giver en optimal fornemmelse af rent hår, hvor stabile ingredienser fjerner fugt og unødvendige bakterier fra håret. Dette efterlader hovedbunden ren og med en dejlig lugt, hvor der hverken er blevet brugt parabener eller formaldehyd.

Anvendelse
Denne tørvask fra Muc-Off giver gode muligheder for, at man kan have rent hår, lige meget hvor i verden man står, og hvor hvilken person man er. Dry Shower smøres blot på hænderne og derefter i håret, hvor det hurtigt kan give en ren fornemmelse og lugt.

Specifikationer

  • Formuleret med kokosnød
  • Bakterie- og fugtdræbende
  • Hverken vand eller håndklæde er nødvendigt
  • Fri for parabener og formaldehyd

Kvalitetsniveau
Muc-Off er mærket hvor komfort og funktionalitet falder sammen. Dette gives af unikke formler og nytænkende teknologier, der alle giver en vis kvalitet til brugeren. Dette har tiltrukket flere amatører og professionelle således, at kunden også kan være tilfreds med et eventuelt køb.

Ingen anmeldelser af dette produkt.