Well'gå cremen er en fantastisk fodcreme, der både eliminerer hælrevner, hård- og tør hud. Denne creme fra Alkymea er perfekt til dig der på en skånsom og plejende måde kommer hård hud til livs, og som samtidig giver huden me…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 89,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Well'gå cremen er en fantastisk fodcreme, der både eliminerer hælrevner, hård- og tør hud. Denne creme fra Alkymea er perfekt til dig der på en skånsom og plejende måde kommer hård hud til livs, og som samtidig giver huden mere styrke. Cremen fedter ikke, og du vil opleve hvordan de tørre og sprukne fødder forbliver fortid.

Anvendelse
Inden brug af Well´gå cremen er det en god ide at tage et fodbad. Fil den hårde hud og påfør Well'gå cremen til huden er mættet. Derefter skal du smøre dine fødder ind i cremen hver dag. Produktet kan også anvendes til tørre albuer og neglebånd.

Specifikationer

  • Indhold: 55 ml
  • Plejende
  • Blødgørende
  • Løsner hård hud
  • Beskyttende
  • Giver ekstra styrke

Kvalitetsniveau
Velplejede fødder er utroligt vigtigt for vores velbefindende. Hælrevner kan gøre ondt og virke ubehageligt, hvor hård hud ikke er særligt lækkert at se på. Well'gå eliminere disse gener og giver dig flotte, velplejede høle og fødder, hvor produktets indhold af hjortetalg forebygger og beskytter fødderne ved belastning under f.eks. sport.

Ingredienser
^Hjortetalg (Hirschtalg), olivenolie, lanolin, bivoks, honning, kamille, eukalyptus og timian.

EAN: 5745000161003

Ingen anmeldelser af dette produkt.
40WG055_A.pdf 0.08 mb