Denne Shimano XTR/Saint bremse-rotor er designet med Ice Technologi, der mindsker varmeudviklingen på rotoren med op til 50%. Samtidig får du 20% bedre bremseeffekt og slidtagen på bremseklodserne mindskes m…
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 549,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Shimano XTR/Saint bremse-rotor er designet med Ice Technologi, der mindsker varmeudviklingen på rotoren med op til 50%. Samtidig får du 20% bedre bremseeffekt og slidtagen på bremseklodserne mindskes med 20%, samtidig med at varmen på hjulnav mindskes.

Anvendelse
Denne bremserotor bør benyttes på cykler med skivebremser, hvilket primært er mountainbikes og trekking-cykler. Vær opmærksom på, at hjulnavet skal være forberedt til Shimanos center-lock system, med stråler der passer indvendigt i bremserotorens center og låses fast med en låsering.

Specifikationer

  • Shimano XTR SM-RT99-ASS rotor
  • 140 mm i diameter
  • Ice-Technologi
  • Til center lock montering
  • Lukke ring er i aluminium
  • Rotor materiale: Rustfri stål, aluminium, rustfri stål
  • Adapteren er i aluminium
  • Adapter finish: Malet sort
  • Kompatibel med metal og Resin bremseklodser
  • Vægt ca. 95 gram

Ice-Technology
Er en ny produktionsteknologi som består af 3 lag hvor begge yder sider er i rustfri stål og aluminium i midten. Denne sammensætning reducerer varmen med op til 50 % i forhold til de tidligere materialer og samtidig reducerer det slid med 20 % på rotor og bremseklodserne.

Montering
Rotoren sættes ned over strålerne på navet og låses fast med den medfølgende låsering som kræver et stykke special værktøj med 12 stråler for tilspænding. Denne nøgle type kan findes under anbefalede produkter.
For yderligere info se venligst den originale monteringsvejledning for korrekt installation på side 50, som kan hentes som pdf fil her ved denne vare.

Kvalitetsniveau
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Inden for Shimanos række af kompenentgrupper hænger pris og kvalitet sammen, og inden for skivebremse rotor eksisterer der i alt 9 forskellige. Denne model ligger som nummer 1 i serien, hvor nummer 1 er den bedste kvalitet.

Vedligeholdelse
Rotor kræver minimalt vedligeholdelse, men det anbefales at rengøre og sørge for at holde rotoren fri for olie og fedt, da dette reducerer bremseeffekten eller helt fjerne denne.

EAN: 4524667923725

Ingen anmeldelser af dette produkt.