Shimano leverer her endnu et kvalitetsprodukt fra deres populære XTR-serie i form af en RT-MT900 bremserotor. Denne rotor er skabt til Shimanos center-lock-system og har en diameter på 203mm. Rotoren er fremstillet ved hjælp …
Læs mere
Vejl.: 669,00
DKK 629,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Shimano leverer her endnu et kvalitetsprodukt fra deres populære XTR-serie i form af en RT-MT900 bremserotor. Denne rotor er skabt til Shimanos center-lock-system og har en diameter på 203mm. Rotoren er fremstillet ved hjælp af en produktionsteknologi kaldet Ice Technologies Freeza. Teknologien  øger varmeafledning idet rotoren består af to ydre lag af rustfrit stål og en midte i aluminium. Derved får du op til 50% reducering af varmegenerering på rotoren, og en følgende 20% forøgelse af bremseeffekten. Samtidig sker der 20% mindre slidtage på bremseklodserne, og formindsket varme på hjulnav.

Anvendelse
Denne bremserotor er skabt til at blive anvendt på XC-, MTB- og trail-cykler forsynet med skivebremser. Rotoren kan bruges til både sport, konkurrence og E-Bikes. Bemærk dog, at du for at kunne bruge rotoren skal have et hjulnav, der er forberedt til Shimanos center-lock-system med stråler som passer indvendigt i bremserotorens center og låses fast med en låsering. Denne rotor bør kun anvendes på forhjulet.

Specifikationer

  • Shimano XTR RT-MT900-L rotor
  • Vægt ca. 149 gram
  • 203 mm i diameter
  • Ice-Technologies Freeza
  • Til center lock montering
  • Låsering er i aluminium
  • Rotor materiale: Rustfri stål, aluminium, rustfri stål
  • Rotor finish: Poleret
  • Kompatibel med metal og Resin bremseklodser

Montering
Rotoren sættes ned over strålerne på navet, og låses fast med den medfølgende låsering. For tilspænding, kræver låseringen et stykke special værktøj med 12 stråler. For yderligere information, se venligst pdf filen med monteringsvejledning.

Kvalitetsniveau
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Til professionel sport, til motion på alle niveauer eller til daglig brug. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen. Du finder en oversigt over alle Shimanos grupper her.

Vedligeholdelse
Denne rotor kræver næsten ingen vedligeholdelse. Det anbefales at rengøre og sørge for at holde rotoren fri for olie og fedt, da dette reducerer bremseeffekten.

EAN: 4524667341000

Ingen anmeldelser af dette produkt.
IRTMT900L_A.pdf 1.29 mb