Denne bremserotor model RT-MT900 tilhører Shimanos populære XTR komponentgruppe af kvalitetsprodukter. Bremserotoren monteres med center-lock-system og har en diameter på 180mm. Den er fremstillet med Ice T…
Læs mere
Vejl.: 649,00
DKK 549,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne bremserotor model RT-MT900 tilhører Shimanos populære XTR komponentgruppe af kvalitetsprodukter. Bremserotoren monteres med center-lock-system og har en diameter på 180mm. Den er fremstillet med Ice Technologies Freeza - en produktionsteknologi der øger varmeafledning vha. to ydre lag af rustfrit stål og en midte lavet af aluminium. Dette giver op til 50% reducering af varmegenerering på rotoren, hvilket fører til en øgning af din bremseeffekt med hele 20%. Samtidig bliver dine bremseklodser udsat for 20% mindre slidtage og varmen på hjulnavet formindskes.

Anvendelse
Du får her en bremserotor, der er udviklet til brug på XC-, MTB- og trail-cykler med skivebremser. Rotorten egner sig godt til både sport, konkurrence og E-Bikes. Vær opmærksom på, at du for at kunne bruge rotoren skal have et hjulnav, der er forberedt til Shimanos center-lock-system med stråler som passer indvendigt i bremserotorens center og låses fast med en låsering. Du kan benytte denne typer rotor på både for og baghjul.

Specifikationer

  • Shimano XTR RT-MT900-M rotor
  • Vægt ca. 133 gram
  • 180 mm i diameter
  • Ice-Technologies Freeza
  • Til center lock montering
  • Låsering er i aluminium
  • Rotor materiale: Rustfri stål, aluminium, rustfri stål
  • Rotor finish: Poleret
  • Kompatibel med metal og Resin bremseklodser

Montering
Rotoren sættes ned over strålerne på navet, og låses fast med den medfølgende låsering. For tilspænding, kræver låseringen et stykke special værktøj med 12 stråler. For yderligere information, se venligst pdf filen med monteringsvejledning.

Kvalitetsniveau
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Til professionel sport, til motion på alle niveauer eller til daglig brug. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen. Du finder en oversigt over alle Shimanos grupper her.

Vedligeholdelse
Denne rotor kræver næsten ingen vedligeholdelse. Det anbefales at rengøre og sørge for at holde rotoren fri for olie og fedt, da dette reducerer bremseeffekten.

EAN: 4524667341024

Ingen anmeldelser af dette produkt.
IRTMT900M_A.pdf 1.29 mb