Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne LX/Deore bremserotor fra Shimano har en diameter på 180mm. Rotoren er lavet i holdbart, rustfrit stål og er forsynet med 6 bolt-huller til montering på din cykels hjulnav. AnvendelseDenne bremse-rotor…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 159,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne LX/Deore bremserotor fra Shimano har en diameter på 180mm. Rotoren er lavet i holdbart, rustfrit stål og er forsynet med 6 bolt-huller til montering på din cykels hjulnav.

Anvendelse
Denne bremse-rotor er designet til brug på XC, mountainbike og trail-cykler der er forsynet med skivebremser. Rotoren er velegnet til sports- og konkurrencebrug. Du kan anvende bremseklodser af både metal og resin i kombination med denne rotor. Vær opmærksom på, at dit hjulnav skal være forberedt med 6 bolt-huller, for at denne rotor kan monteres.

Specifikationer

  • Shimano SM-RT66-M rotor
  • 180 mm i diameter
  • Til 6 bolt montering
  • Rotor materiale: Rustfri stål
  • Rotor finish: Poleret
  • Kompatibel med metal- og resin-bremseklodser

Montering
Rotoren sættes ned over hjulnavet ud for de 6 bolt huller der er i navet og spændes herefter fast med de medfølgende låse skruer.
For yderligere info se venligst den originale monteringsvejledning for korrekt installation, som kan hentes som pdf fil her ved denne vare.

Kvalitetsniveau
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Til professionel sport, til motion på alle niveauer eller til daglig brug. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen. Du finder en oversigt over alle Shimanos grupper her.

Vedligeholdelse
Denne rotor kræver næsten ingen vedligeholdelse. Det anbefales at rengøre og sørge for at holde rotoren fri for olie og fedt, da dette reducerer bremseeffekten.

Ingen anmeldelser af dette produkt.