Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Shimano SM-EM900 bremserotor har en diameter på 160mm og består af to ydre lag af rustfrit stål og aluminium i midten. Det er en del af den såkaldte Ice Technologi - en produktionsteknologi, som …
Læs mere
Tilbudet udløber 27-02-2020
Vejl.: 549,00 Før 479,00
DKK 455,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne Shimano SM-EM900 bremserotor har en diameter på 160mm og består af to ydre lag af rustfrit stål og aluminium i midten. Det er en del af den såkaldte Ice Technologi - en produktionsteknologi, som Shimano har brugt til at skabe rotoren. Teknologien reducerer varmen på rotoren med op til 50%. Dette giver 20% bedre bremseeffekt og 20% mindre slidtage på bremseklodserne, samt mindre varme på hjulnav. For yderligere at øge varmespredningen og dermed forbedre bremseeffekten endnu mere, har Shimano anvendt deres forbedrede Freeza Ice Technology på denne rotor.

Anvendelse
Denne Shimano bremserotor er designet til brug på XC-, mountainbike- og trail-cykler der har skivebremser. Rotoren egner sig især til sport og konkurrence og kan desuden bruges på E-Bikes. For at du kan bruge bremserotoren, kræves det, at dit hjulnav er forberedt til Shimanos center lock system: Stråler som passer indvendigt i bremserotorens center og låses fast med en låsering.

Specifikationer

  • Shimano SM-RM900 rotor
  • Vægt ca. 127 gram
  • 160 mm i diameter
  • Ice-Technologi
  • Til center lock montering
  • Låsering er i aluminium
  • Rotor materiale: Rustfri stål, aluminium, rustfri stål
  • Rotor finish: Poleret
  • Kompatibel med metal og Resin bremseklodser

Montering
Rotoren sættes ned over strålerne på navet, og låses fast med den medfølgende låsering. For tilspænding, kræver låseringen et stykke special værktøj med 12 stråler. For yderligere information, se venligst pdf filen med monteringsvejledning.

Kvalitetsniveau
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Til professionel sport, til motion på alle niveauer eller til daglig brug. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen. Du finder en oversigt over alle Shimanos grupper her.

Vedligeholdelse
Denne rotor kræver næsten ingen vedligeholdelse. Det anbefales at rengøre og sørge for at holde rotoren fri for olie og fedt, da dette reducerer bremseeffekten.

Ingen anmeldelser af dette produkt.