Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne Shimano SM-EM800 bremserotor kan du reducere varmen på rotoren med op til 50% og samtidig give dig 20% bedre bremseeffekt, får mindre slitage på bremseklodserne og mindske varmegenereringen på…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 399,00 Før 349,00
DKK 334,86
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne Shimano SM-EM800 bremserotor kan du reducere varmen på rotoren med op til 50% og samtidig give dig 20% bedre bremseeffekt, får mindre slitage på bremseklodserne og mindske varmegenereringen på hjulnavet. Det er resultatet af den såkaldte Ice Technology, hvormed rotoren er lavet. Med produktionensteknologien har Shimano lavet en rotor på 180mm i diameter bestående af to ydre lag i rustfrit stål og en indre kerne af aluminium. 

Anvendelse
Shimano har udviklet denne bremserotor til XC-, mountainbike- og trail-cykler med skivebremser. Rotoren egner sig også til sport, konkurrence og E-Bikes. For at bruge rotoren, skal hjulnavet på din cykel være forberedt til Shimanos center-lock-system. Dvs. at der skal være stråler som passer indvendigt i bremserotorens center og låses fast med en låsering.

Specifikationer

  • Shimano SM-RM800 rotor
  • Vægt ca. 150 gram
  • 180 mm i diameter
  • Ice-Technologi
  • Til center lock montering
  • Låsering er i aluminium
  • Rotor materiale: Rustfri stål, aluminium, rustfri stål
  • Rotor finish: Poleret
  • Kompatibel med metal og Resin bremseklodser

Montering
Rotoren sættes ned over strålerne på navet, og låses fast med den medfølgende låsering. For tilspænding, kræver låseringen et stykke special værktøj med 12 stråler. For yderligere information, se venligst pdf filen med monteringsvejledning.

Kvalitetsniveau
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Til professionel sport, til motion på alle niveauer eller til daglig brug. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen. Du finder en oversigt over alle Shimanos grupper her.

Vedligeholdelse
Denne rotor kræver næsten ingen vedligeholdelse. Det anbefales at rengøre og sørge for at holde rotoren fri for olie og fedt, da dette reducerer bremseeffekten.

Ingen anmeldelser af dette produkt.