Denne bremserotor fra Shimano model Dura Ace SM-RT900 har en diameter på 160mm. Rotoren er fremstillet med Ice Technologi, der reducerer varmen på rotoren med op til 50%. Resultatet er 20% bedre bremseeffekt og 20% mindre sli…
Læs mere
Vejl.: 559,00
DKK 539,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne bremserotor fra Shimano model Dura Ace SM-RT900 har en diameter på 160mm. Rotoren er fremstillet med Ice Technologi, der reducerer varmen på rotoren med op til 50%. Resultatet er 20% bedre bremseeffekt og 20% mindre slidtage på bremseklodserne, samt mindre varmeudvikling i hjulnavet. Ice-Technology er en fremstillingsprocess, der består af tre lag, hvor en aluminiumsmidte omgives af to ydersider i rustfrit stål.

Anvendelse
Shimanos bremserotor er udviklet til landevejscykler med skivebremser. Rotoren er især anvendelig til sport og konkurrence, hvor dens øgede bremseevne vil være dig til stor gavn. For at anvende rotoren, skal din cykels hjulnav være forberedt til Shimanos center-lock-system, bestående af stråler, der passer indvendigt i bremserotorens center og låses fast med en låsering.

Specifikationer

  • Shimano Dura Ace SM-RT900 rotor
  • Vægt ca. 118 gram
  • 160 mm i diameter
  • Ice-Technologi
  • Til center lock montering
  • Låsering er i aluminium
  • Rotor materiale: Rustfri stål, aluminium, rustfri stål
  • Rotor finish: Poleret
  • Kompatibel med metal og Resin bremseklodser

Montering
Rotoren sættes ned over strålerne på navet, og låses fast med den medfølgende låsering. For tilspænding, kræver låseringen et stykke special værktøj med 12 stråler. For yderligere information, se venligst pdf filen med monteringsvejledning.

Kvalitetsniveau
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Til professionel sport, til motion på alle niveauer eller til daglig brug. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen. Du finder en oversigt over alle Shimanos grupper her.

Vedligeholdelse
Denne rotor kræver næsten ingen vedligeholdelse. Det anbefales at rengøre og sørge for at holde rotoren fri for olie og fedt, da dette reducerer bremseeffekten.

EAN: 4550170765132

Ingen anmeldelser af dette produkt.