Med Shimanos Dura Ace SM-RT900 får du en bremserotor med en diameter på 140mm der er fremstillet med Ice Technologi. Teknikken reducerer varmen på rotoren med op til 50%, hvilket giver dig 20% bedre bremseeffekt og mindsker s…
Læs mere
Vejl.: 559,00
DKK 549,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med Shimanos Dura Ace SM-RT900 får du en bremserotor med en diameter på 140mm der er fremstillet med Ice Technologi. Teknikken reducerer varmen på rotoren med op til 50%, hvilket giver dig 20% bedre bremseeffekt og mindsker slitagen på bremseklodserne med 20%. Derudover generer hjulnavet mindre varme. Ice-Technology er produktionsteknologi som består af 3 lag hvor begge ydersider er i rustfrit stål, mens midten er af aluminium.

Anvendelse
Denne bremse rotor fra Shimano er udviklet til landevejscykler med skivebremser. Den egner sig både til sport og konkurrence. Hjulnavet skal være forberedt til Shimanos center-lock-system med stråler som passer indvendigt i bremserotorens center og låses fast med en låsering.

Specifikationer

  • Shimano Dura Ace SM-RT900 rotor
  • Vægt ca. 100 gram
  • 140 mm i diameter
  • Ice-Technologi
  • Til center lock montering
  • Låsering er i aluminium
  • Rotor materiale: Rustfri stål, aluminium, rustfri stål
  • Rotor finish: Poleret
  • Kompatibel med metal og Resin bremseklodser

Montering
Rotoren sættes ned over strålerne på navet, og låses fast med den medfølgende låsering. For tilspænding, kræver låseringen et stykke special værktøj med 12 stråler. For yderligere information, se venligst pdf filen med monteringsvejledning.

Kvalitetsniveau
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Til professionel sport, til motion på alle niveauer eller til daglig brug. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen. Du finder en oversigt over alle Shimanos grupper her.

Vedligeholdelse
Denne rotor kræver næsten ingen vedligeholdelse. Det anbefales at rengøre og sørge for at holde rotoren fri for olie og fedt, da dette reducerer bremseeffekten.

EAN: 4550170765125

Ingen anmeldelser af dette produkt.