Denne Bike Attitude skivebremse rotor er med internationale standard mål og anvendes i kombination med skivebremse kaliber. Rotoren er 180 mm. i diameter og er designet til 6 bolt montering. BCD målet er desuden 4…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 129,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Bike Attitude skivebremse rotor er med internationale standard mål og anvendes i kombination med skivebremse kaliber. Rotoren er 180 mm. i diameter og er designet til 6 bolt montering. BCD målet er desuden 44 mm.

Anvendelse
Rotoren bruges til mange forskellige cykler, som er monteret med skivebremser. Rotoren kan bruges både for og bag. Du skal montere den med de 6 medfølgende bolte, og dermed skal der være 6 huller i navet.

Specifikationer

  • Vægt rotor: 140 gram
  • Rotor er 1,52mm tyk
  • 6 rotorbolte
  • Diameter: 180 mm
  • Rustfrit stål
  • Tilspændings moment 6 til 8 Nm

Kvalitetsniveau
Denne Bike Attitude rotor anvendes på mange af cyklerne på det danske marked og har et højt kvalitetsniveau. Denne er lavet i rustfrit stå og ISO-certificeret. Ydermere er den varmebehandlet således vridning elimineres.

Montering
De 6 bolte spændes trinvis indtil en spænding på 6 - 8 Nm er opnået på alle bolte.

Vedligeholdelse
Du bør undgå at sprøjte olie eller fedt på skiverne. Dette ødelægger både skive og klodser. Skyld gerne med vand efter hver tur for at få skidt væk, som slider på delene.

EAN: 4714150542025

Ingen anmeldelser af dette produkt.