Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Når du cykler, har du brug for et sæt bremsesko med en høj slidstyrke og optimal bremseeffekt. Det får du med disse Atredo-bremsesko, der har en bedre bremseeffekt end mange andre sammenlignelige ty…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 29,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Når du cykler, har du brug for et sæt bremsesko med en høj slidstyrke og optimal bremseeffekt. Det får du med disse Atredo-bremsesko, der har en bedre bremseeffekt end mange andre sammenlignelige typer og fabrikater- Det skyldes især bremsegummiets udformning og materialevalget. Bremseskoene kan benyttes på en lang række forskellige fabrikater af bremseklør herunder Shimano, Sram, Point, XLC, Tektro og Bike Attitude. Sættet indeholder 2 komplette bremsesko med tilhørende skruer og mellemskiver.

Anvendelse
Langt de fleste racercykler, hvor der er monteret mekaniske bremsekaliber kan benytte dette sæt bremsesko fra Atredo. Bremsegummiet er designet til brug på aluminiumsfælge.

Specifikationer

  • Bremsesko inklusiv skruer og skiver
  • Kompatibel med aluminiums bremseflader
  • Passer til Shimano, Sram, Point, XLC, Tektro og Bike Attitude
  • Længde: 50 mm.

Montering
Bremseskoene er med unbrakoskruer, og der skal anvendes en 5 mm. unbrakonøgle til montering af disse. Det er en fordel, at der anvendes et par dråber olie på gevind og skruer før monteringen.

Vedligeholdelse
Rengøres således at de spor der er i selve gummiet holdes fri for snavs således, at du opnår en bedre bremseeffekt. Bremseskoene skal udskiftes når sporerne i gummiet er slidt væk.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.