Disse Bike Attitude bremsesko er udstyret med udskifteligt bremsegummi, og de har en høj slidstyrke. Bbremseskoene er kompatible med bremsekløer fra en lang række forskellige fabrikater herunder Shimano, Avid, Point, XLC, Tek…
Læs mere
Vejl.: 89,00
DKK 59,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Disse Bike Attitude bremsesko er udstyret med udskifteligt bremsegummi, og de har en høj slidstyrke. Bbremseskoene er kompatible med bremsekløer fra en lang række forskellige fabrikater herunder Shimano, Avid, Point, XLC, Tektro og Bike Attitude. Når du køber et sæt består det af 2 stk. komplette bremsesko inklusive skruer og mellemskiver.

Anvendelse
Disse bremsesko passer til langt de fleste cykler, hvor der er monteret mekaniske V-bremse kaliber. Bremsegummi er beregnet til aluminiumsfælge.

Specifikationer

  • 2 stk. bremsesko med udskifteligt bremsegummi
  • V-Bremse kaliber
  • Kompatibel med aluminiumsfælge
  • Passer til for- og bagbremse
  • Passer til Shimano, Avid, Point, XLC, Tektro og Bike Attitude.
  • Længde på bremsegummi: 72 cm.

Montering
Bremseskoene er produceret med unbrakoskruer og der skal anvendes en 5 mm. unbrako nøgle til montering af disse. Det er en fordel at der anvendes et par dråber olie på gevind og skruer før monteringen. Hvis du kun ønsker at udskifte bremsegummiet, skal du blot fjerne de to sikringssplitter, dernæst skubbes bremsegummiet ud fra bremseskoene, og de nye kan herefter skubbes på plads og splitterne sættes i igen.

Vedligeholdelse
Rengøres således at de spor der er i selve gummiet holdes fri for snavs således at du opnår en bedre bremseeffekt. Bremseskoene skal udskiftes når sporerne i gummiet er slidt væk.

 

 

 

EAN: 4714150542490

Ingen anmeldelser af dette produkt.