3 anmeldelser
Fra Atredo får du her et par bremseklodser til V-bremser i rigtig god kvalitet. Netop denne type bremsesko er en af de mest udbredte i Danmark, og er dem, der sidder på en lang række af City Bikes og mountainbikes. Klodserne …
Læs mere
Vejl.: 29,00 Før 14,00
DKK 10,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Fra Atredo får du her et par bremseklodser til V-bremser i rigtig god kvalitet. Netop denne type bremsesko er en af de mest udbredte i Danmark, og er dem, der sidder på en lang række af City Bikes og mountainbikes. Klodserne viser sig derfor som meget alsidige, da de kan benyttes på de fleste cykler i dag. Skoene er 70 mm lange, og spændes fast unbrakoskruer.

Specifikationer

  • 1 sæt bremseklodser
  • Type: til V-bremse kaliber
  • Skruer og skive til montering er inklusiv
  • Passer til både for- og bag
  • Bør kun bruges til cykler med aluminiums fælge, som stort set er på alle cykler i dag
  • Farve: Sort

Kvalitetsniveau
Atredo er vores eget mærke her hos Cykelpartner, og vi lover god kvalitet med det. Kunden skal aldrig være i tvivl om produktets kvalitet, og kan altid være tryg ved brug af det.

Vedligeholdelse
Rengøres således at de spor der er i selve gummiet holdes fri for snavs således at du opnår en bedre bremseeffekt. Bremseskoene skal udskiftes når sporerne i gummiet er slidt væk.

EAN: 5712934005321

26-06-2019
Bremseklodser er ok, og de kom hurtigt.
24-12-2018
Fremragende på Juniors MTB. Reletivt enkle at få på, og glimrende bremseevne. Urimeligt meget for pengene! -og så var det let som en leg at skifte de gamle 60 mm-klodser ud med disse på 70 mm.
03-12-2018
Perfekt