Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med disse bremsesko fra Atredo får du høj slidstyrke og en bedre bremseeffekt end mange andre sammenlignelige typer og fabrikater. Det er især udformningen af selve bremsegummiet og materialevalget der gi…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 34,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med disse bremsesko fra Atredo får du høj slidstyrke og en bedre bremseeffekt end mange andre sammenlignelige typer og fabrikater. Det er især udformningen af selve bremsegummiet og materialevalget der giver den forbedrede bremseeffekt. Bremseskoene passer til en lang række forskellige fabrikater af bremsekløer f.eks. Shimano, Avid, Point, XLC, Tektro og Bike Attitude. Sættet består af 2 stk. komplette bremsesko med tilhørende skruer og mellemskiver.

Anvendelse
Disse Atredo bremsesko er designet til at kunne blive anvendt på langt de fleste cykler, hvor der er monteret mekaniske V-bremse kaliber. Bremsegummiet er beregnet for aluminiums fælge.

Specifikationer

  • Sæt med to bremsesko
  • V-bremse kaliber
  • Kompatibel med aluminiumsfælge
  • Passer til både for- og bagbremse
  • Passer til Shimano, Avid, Point, XLC, Tektro og Bike Attitude.
  • Længde på bremsegummi: 72 mm.

Montering
Bremseskoene er udstyret med unbrakoskruer, og der skal anvendes en 5 mm. unbrakonøgle til montering af disse. Det er en fordel at der anvendes et par dråber olie på gevind og skruer før monteringen.

Vedligeholdelse
Rengøres således at de spor der er i selve gummiet holdes fri for snavs, så du opnår en bedre bremseeffekt. Bremseskoene skal udskiftes når sporerne i gummiet er slidt væk.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.