Her får du et lækkert hydraulisk XTR bremsegreb fra Shimano, der er skabt til at blive monteret til venstre side (til forhjulet) af dit styr. Som en del af Shimanos XTR M9100 komponentgruppe tilhører dette bremsegreb, den bed…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 699,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du et lækkert hydraulisk XTR bremsegreb fra Shimano, der er skabt til at blive monteret til venstre side (til forhjulet) af dit styr. Som en del af Shimanos XTR M9100 komponentgruppe tilhører dette bremsegreb, den bedste gruppe inden for Shimanos mountainbike-komponenter. Grebet er forsynet med et 2-fingergreb og er beregnet til brug med hydrauliske skivebremser.

Anvendelse
Dette Shimano XTR bremsegreb er udviklket med mountainbikes, trekking og Cross Country (XC) cykler for øje. Bremsegrebet er produceret til brug på et hydraulisk bremsesystem. Du får et high-end bremsegreb, der er et ideelt valg for dig, der kører mountainbike, og kun er interesseret i kvalitetsudstyr fra den øverste hylde.

Specifikationer

  • Farve: Serie-farve
  • Materiale: Aluminium
  • Model: XTR BL-M9100-L
  • Bremsegreb med 2 stempler til montering på venstre side af styret
  • Til hydraulisk bagbremse model BR-M9100 og BR-M9120
  • Anvendelig bremseslange: Model SM-BH90SS (se relaterede varer)
  • Må kun anvendes med mineralsk skivebremseolie
  • Bremsegrebs-størrelse: 2-finger
  • Vægt: 312 gram (Gennemsnitsvægt af forbremse med 800 mm bremseslange, 160mm rotor med låsering. Uden adapter)

Montering og vedligeholdelse
Hydrauliske bremsesystemer skal efterses med jævne mellemrum. Hvor ofte du bør efterse bremsesystemet afhænger af hvor ofte bremegrebet bliver brugt. Vi anbefaler, at du holder bremsekalibre og bremseskiver rene for olie, snavs og støv, da dette vil give dig den bedste funktionalitet. Se evt. PDF filer nederst mht. montering og vejledning.

Kvalitetsniveau
Shimano producerer komponenter på forskellige kvalitetsniveauer, men dette bremsegreb er et af de absolut bedste bremsegreb på markedet. Vi har udarbejdet en guide over Shimanos forskellige grupper.

EAN: 4524667341031

Ingen anmeldelser af dette produkt.
IBLM9100L_A.pdf 1.29 mb