Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Dette BL-M9000 bremsegreb fra Shimano er til montering på venstre side (til forhjulet). Der er tale om et hydraulisk bremsegreb til skivebremser. Shimanos BL-M9000 bremsegreb er en del af XTR gruppen, som er Shimanos be…
Læs mere
Vejl.: 739,00
DKK 609,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Dette BL-M9000 bremsegreb fra Shimano er til montering på venstre side (til forhjulet). Der er tale om et hydraulisk bremsegreb til skivebremser. Shimanos BL-M9000 bremsegreb er en del af XTR gruppen, som er Shimanos bedste mountainbike gruppe. Bremsegrebsstørrelsen er 2-finger.

Anvendelse
Shimano har fremstillet dette bremsegreb til brug på mountainbikes, trekking og Cross Country (XC) cykler. BL-M9000 er en del af Shimanos XTR gruppe, som er den absolut bedste gruppe inden for Shimano mountainbike grupper. Bremsegrebet er derfor ideelt for den krævende cyklist, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. BL-M9000 skal bruges på hydrauliske bremsesystemer.

Specifikationer

  • Farve: Serie-farve
  • Materiale: Aluminium
  • Model: XTR BL-M9000
  • Bremsegreb til montering på venstre side af styret
  • Til hydraulisk forbremse model BR-M9000 og BR-M9020
  • Anvendelig bremseslange: Model SM-BH90SBM (se relaterede varer)
  • Må kun anvendes med mineralsk skivebremseolie
  • Bremsegrebs-størrelse: 2-finge
  • Vægt: 316 gram (Gennemsnitsvægt af forbremse med 800 mm bremseslange, 160mm rotor med låsering. Uden adapter)

Montering og vedligeholdelse
Vi anbefaler, at du efterser det hydrauliske bremsesystem med jævne mellemrum. Du bør sikre dig, at bremsekalibre og bremseskiver er rene for olie, snavs og støv. Rene bremsekalibre og -skiver sikrer dig den bedste funktionalitet. Intervallet for hvor ofte du skal rengøre kalibre og skiver afhænger meget af, hvor ofte bremsesystemet bliver brugt.
Vi har vedhæftet en PDF fil med monteringsvejledning.

Kvalitetsniveau
I vores oversigt over Shimanos grupper, kan du danne dig et overblik over Shimanos forskellige grupper. Bremsegrebet er en del af XTR gruppen, hvilket er den bedste gruppe inden for Shimanos mountainbike serie.

Ingen anmeldelser af dette produkt.