Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Disse originale Campagnolo bremsegreb anvendes til Time Trial cykler. Bremsegrebet er lavet i aluminium og technopolymer for at kunne levere den bedste komfort til brugerens hænder. Bremsegrebene er desuden nede i en la…
Læs mere
Vejl.: 669,00
DKK 599,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Disse originale Campagnolo bremsegreb anvendes til Time Trial cykler. Bremsegrebet er lavet i aluminium og technopolymer for at kunne levere den bedste komfort til brugerens hænder. Bremsegrebene er desuden nede i en lav vægt således, at de ikke kommer til at genere rytterens præstation.

Anvendelse
Dette sæt af bremsegreb fra Campagnolo giver gode rammer for en sikker og optimal kørsel, hvor bremserne bare virker. Vi anbefaler, at man anvender bremsekabler fra Campagnolo til dette sæt.

Specifikationer

  • Campagnolo bremsegreb TT
  • Modelnummer: BL15-TTCG
  • Serie: Campagnolo Record
  • Ergonomisk udformet
  • Materiale: Bremsegreb i aluminium og technopolymer
  • Vægt: ca. 106 gram

Montering
Bremsegrebene monteres nemt på styrets styrender.

Kvalitetsniveau
Cmpagnolo er verdens kendte for deres yderst funktionelle systemer til cyklen således, at kvalitetsniveauet altid forbliver højt på cyklen. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor både amatører og professionelle har benyttet har benyttet sig af produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved at købe produkter fra Campagnolo.

Vedligeholdelse
Der kan ikke anbefales megen vedligeholdelse af disse bremsegreb, men man kan med fordel tørre dem over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan desuden være godt at bruge lidt syrefri olie til grebets gevind.

Ingen anmeldelser af dette produkt.