Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Kategori: Bremsegreb til fælgbremse Race BL-R3000 er et venstre bremsegreb fra Shimano. Grebet kan bruges på cykler med flatbar. Du kan bruge dette Sora BL-R3000 bremsegreb på forskellige typer af bremsekal…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 99,00 Før 89,00
DKK 79,79
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Kategori: Bremsegreb til fælgbremse Race

BL-R3000 er et venstre bremsegreb fra Shimano. Grebet kan bruges på cykler med flatbar. Du kan bruge dette Sora BL-R3000 bremsegreb på forskellige typer af bremsekaliber. Bremsegrebet kan bruges på V-bremse, kaliberbremse, cantilever bremse og på mekaniske skivebremse system. Shimano har produceret dette bremsegreb i aluminium, og grebet består af en bremsekabelindgang. Spændeklampen, som medfølger til grebet, kan bruges på styr, der har en styrdiameter på 22,2 mm.

Anvendelse
Dette Shimano Sora bremsegreb skal monteres på venstre side, og grebet er fremstillet til motionscykler samt cykler der bruges som transportmiddel. Du kan bruge BL-R3000 på cykler med flatbar. Er du på udkig efter et bremse, som giver dig en mere "oprejst" siddeposition, kan dette Sora greb eventuelt være det helt rigtige valg for dig. Bremsegrebet er produceret med et SLR system, som giver en hurtig reaktion til bremsen, når grebet betjenes.

Specifikationer

  • Shimano Sora Flatbar bremsegreb venstre type BL-R3000
  • 2,5 finger grebs længde
  • Passer Caliper-, V-bremse- samt mekanisk skivebremse systemer
  • SLR system. Hurtigt reaktion til bremsen når greb betjenes.
  • Spændeklampe passer til styrdiameter 22,2 mm
  • 1 Bremsekabel indgang
  • Materiale: Aluminium
  • Farve: Seriefarve Sort

Montering
Du skal bruge en 4 mm unbrakonøgle for at være i stand til at montere grebet på styret. Tilspændingsmoment skal være 6 - 8 Nm. Du bør være opmærksom på, at håndtaget ikke overstiger en diameter på 32 mm.

Kvalitetsniveau
BL-R3000 er et Sora greb, som er af middelgod kvalitet. Sora er en del af Shimanos racerkomponentgruppe, og du kan finder et overblik over samtlige komponentgrupper på her. Dette Sora greb er et SLR bremsegreb, som sikrer en præcis, kontrollerbar og hurtig reaktion til bremsen.

Vedligeholdelse
Du bør rengøre grebet efter behov. Du har mulighed for at justere selve grebsklingen ved hjælp af den lille justerskrue. Fordelen herved er, at du kan tilpasse grebet, så det passer til "korte" eller "lange" fingre.

Ingen anmeldelser af dette produkt.