Winther

Winther blev etableret i år 1932 og har været en familieejet virksomhed, i hele 3 generationer. Det hele startede faktisk bare som en hobby, men de er med tiden blevet til en veletableret, verdenskendt virksomhed, hvor kvalitet, sikkerhed og design er i højsædet.

Winther er kvalitet, udarbejdet af pædagoger, fysioterapeuter, forskere og designere

Winther fokuserer meget på de ergonomiske- og motoriske aspekter, i hele processen fra idégrundlag til lancering af et nyt produkt, da det er små børn i voksealderen der benytter deres produkter. De benytter sig derfor af både pædagoger, fysioterapeuter, forskere og designere, når der skal skabes ideelle køretøjer til børn, som både er en nydelse for barnet at køre på hver dag - og som samtidig skaber glæde for hele familien.

Winther er klassiske produkter, udviklet til sjov for de mindste

Blandt de mest populære og innovative produkter fra Winther, kan nævnes deres klassiske trehjulet ladcykel, som virkelig er et hit for børn, samt deres Dolphin XL børneanhænger med plads til to børn, som virkelig kan danne rammen om et helt nyt cykelliv for den moderne børnefamilie.

Winthers trehjulede ladcykel med tipfunktion

Den skønne ladcykel fra Winther er et hit hos børn, og styrker samtidig både deres fantasi og motoriske udvikling. Cyklerne har et unikt dansk design, og er alle samlet i Silkeborg.

Cyklen er ideel til børn fra 1-4-årsalderen, og passer til en skridtlængde på 28-38 cm. Cyklens unikke trepunkts styresystem, gør kørslen ekstra stabil, når barnet skal transportere sand, bamser og dukker rundt i den store verden. Cyklens tipfunktion på ladet, gør det desuden muligt for de aktive drenge og piger, at flytte sand og jord fra sted til sted.

Den trehjulede cykel fra Winther findes i flere forskellige farver, og du har derfor mulighed for at vælge farve efter barnets personlighed eller køn.

Da den 3 hjulet cykel hverken har luft i dækkene, kæde eller kuglelejere, kræver den ikke meget vedligehold, ud over en vask i ny og næ.

Winthers Dolphin og Dolphin XL cykelanhængere

Dolphin og Dolphin XL er navnet på Winthers cykelanhængere, og er begge egnet til transport af to børn. Cykelanhængerne er designet med fast bund, som giver en stødafvisende kabine, og som sikrer børnene en behagelig cykeltur, uden at tage skade af diverse stød fra uundgåelige bump på vejen. Cykelanhængeren har desuden sæder specielt udviklet til børn, som ligeledes sikre en behagelig cykeltur med mor eller far.

Anhængerens kaleche yder optimal ventilation, ligesom det er muligt at åbne begge sidevinduer for maksimal udluftning. Bag sæderne er der god plads til opbevaring af børnenes tasker fra institution, indkøbsposer og lign.

Også sikkerheden er i top, da kalechen er udstyret med reflekser, som gør den synlig når solen går ned og ved sæderne er der desuden installeret skulderseler, som det muligt at spænde børnene fast under transporten.

Institutioner er vilde med Winthers produkter

Foruden at fylde meget rundt omkring i de danske hjem, har Winther desuden opnået en stærk position på institutionsmarkedet, hvor de sjove og motorisk udviklende køretøjer bliver flittigt brugt af både dagplejere, børnehaver og skoler i mere end 30 forskellige lande over hele verden.