Weehoo

Weehoo er helt nye i Europa her i 2013 og er været et par år i Nordamerika hvor det er den mest solgte efterløber. Weehoo er beliggende i San Francisco i Californien, hvor også grundlæggeren Geoffrey Wanamaker bor.

Han var engang på ferie i Vail, Colorado med sine kone og to 5-årige tvillinger. De ville ud på de lokale cykelstier, men moderen var ikke glad for at køre med tvillingerne i den lejede cykeltrailer og børnene synes også den var ubekvem. Denne nat drømte faderen hvordan han skulle løse problemet og han lavede en tegning næste dag over projektet. Adskillige måneder siden havde han en hjemmelavet model klar i rigtig størrelse. Weehoo var født.

Tvillingerne elskede Weehoo'en og almindelige cykelture blev til en sand fornøjelse. På grund ad designet af Weehooen kunne forældrene let tale sammen under cykelturene og tvillingerne kunne samtidig bidrage lidt ved at træde i pedalerne. Selvfølgelig kun når de havde lyst.

Geoffrey mente nu at andre også skulle have samme fornøjelse og have muligheden for denne samvær med deres børn og derfor kan Weehoo'en nu fås i over 100 cykelbutikker i USA og Canada og her i Europa skal den nok også blive en succes og der er allerede flere på gaden i Danmark.