Strider

Amerikanske Ryan McFarlan grundlagde Strider i januar 2007, i Rapid City South Dakota. McFarland var en stor cykelentusiast og kunne ikke vente på at sønnen var i stand til at cykle. Han fandt hurtig ud af, at den almindelige 12” cykel ikke var særlig hensigtsmæssig for små børn, da pedalerne var seje at træde rundt og cyklen svær at styre.

Han tog derfor sagen i egen hånd og skabte hvad der i dag er kendt som Strider cyklen.

Strider bike er ideel for børn helt ned til 18 måneder

En Strider bike er en smart og fiks løbecykel, som kan bruges af børn helt ned til 18 måneder. Strider er den ideelle begyndercykel, da barnet stille og roligt lære at holde balancen og orientere sig i omgivelserne, inden det for alvor begynder at skulle cykle i trafikken. Strider er ultralet og med sine 2,9 kg. er det én af de letteste løbecykler på markedet. Det gør Strider særdeles let at manøvrere rundt med, selv for de helt mindste.

Strider løbecyklen kan følge barnet i mange år

Når du køber en Strider løbecykel, køber du samtidig en cykel der kan vokse med dit barn, fra det er 18 måneder og helt frem til 5-årsalderen.

Løbecyklen passer til en skridtlængde på 30-50 cm, da der medfølger en ekstra sadelpind til brug når barnet er vokset fra den første sadelhøjde. Styret kan ligeledes indstilles, så den passer til resten af cyklen.

Når du køber en Strider løbecykel, kan du være sikker på, at der er tænkt over sikkerhed og ergonomi. På styret er påmonteret sikkerhedspolstring, som kan tage fra ved et eventuel styrt, ligesom der på håndtaget er ender, som forhindrer dit barns hænder at glide af under kørsel.

Cyklens sadel er designet med hensyn til de nye cyklister og deres små hofter, og er derfor ergonomisk for barnet at sidde på cyklen.

Cyklen har desuden punkterfrie dæk og fås i et væld af fine farver.

Lækre Accessories til Strider bike

En Strider bike er ikke bare en Strider bike. Med en Strider bike følger muligheden for lækre accessories, som vil få dit barn til at føle sig ekstra sej på cykelturen. Blandt udvalget vil du finde seje cykelhandsker, beskyttelsessæt og en nummerplade barnet har mulighed for selv at designe.