Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31

SR Suntour

SR Suntour udvikler blandt andet mountainbike forgafler af høj kvalitet i forskellige prisklasser.

Siden 1988 har SR Suntour haft en fast politik om respekt for jordens miljø og vores engagement i høj kvalitet, kreativitet og bedste service. Gennem alle de ændringer SR Suntour har været igennem, har én ting været forblevet det samme: Vores passion, vores tid og tanker, kærlighed og energi, er dedikeret til cykling.

Hvordan kan du ellers forklarer at vores teknikere vågner op i midt i en drøm, og kører til fabrikken midt om natten og lave skitser eller filer på prototyper.

Det er denne lidenskab til vores virksomheds principper om at levere kvalitet, værdi og tilfredsstillelse, som hjælper os til at tilfredsstille vores kunders forventninger, vores forhandlere, og cykelentusiaster, der bruger vores produkter dag efter dag.

Dedikation til forbedring at køreoplevelsen er vores inspiration. Producerer overkommelige og innovative produkter til vores kunder er vores forretning. Vores innovative ideer og impulser vil holde på at ændre cykelverden i de kommende årtier.

SR Suntour Remote - Fjernbetjening til lockout
Spar 10%
SR Suntour Remote - Fjernbetjening til lockout
Ikke på lager
Smart fjernbetrening fra SRSuntour til brug på affjedrede SRSuntour forgafler, der er forberedt til remote. Fjernbetjeningen kan både monteres i højre og venstre side af styret på din cykel og leveres…
SR Suntour | Varenummer: 2220597460
Tilbudet udløber 12-04-2020
Vejl.: 279,00 Før 259,00
DKK 233,00
Antal per side