Smurt

Smurt er en dansk virksomhed lanceret i 2016. Holdet bag Smurt, arbejder ud fra én simpel mission, nemlig at skabe de bedste produkter til din cykel, så du kan få følelsen af; a new bike –everyday.

Alt hvad du behøver inden for ét brand

Alle os der cykler ved hvor vigtigt det er, at have en lækker nypudset og velplejet cykel stående i garagen. Både fordi vi synes det ser godt ud, men også fordi vi ved, at en velplejet og velsmurt cykel, som regel ikke volder os problemer på landevejen.

Hos producenten Smurt, har vi fundet en komplet pallette af produkter, med alt hvad du behøver inden for produkter; lige fra vask af cyklen til efterfølgende smøring og vedligehold.

Smurt passer på miljøet

Smurt er produceret med henblik på, at reducere CO2 forbruget, til fordel for både dit helbred og miljøet. Den væsentligste forskel på Smurt og deres nærmeste konkurrenter er, at de ikke benytter drivmiddel i deres dåser. Det betyder i praksis, at der er mere indhold og dåserne -og i dette tilfælde betyder det, at du får op mod 30% ekstra produkt i din spraydåse fra Smurt, fremfor producenter der benytter drivmiddel. Dette er må siges at være en gevinst for både kunderne og miljøet. Smurt benytter 3% co2 neutralt drivmiddel, hvor andre producenter benytter op mod 30% ikke co2 neutralt drivmiddel i deres spraydåser.