Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

20.000+ anmeldelser

Modtag på tirsdag, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Slamm Scooters

Slamm Scooters startede i 2010 i Storbritannien og forhandler egne mærker i trick løbehjul og reservedele til løbehjul. Virksomheden har specialiseret sig i trickløbehjul eller Scooters som det hedder internationalt. Løbehjulene fra Slamm er kendetegnet ved at man får meget for pengene.
Slamm laver trick løbehjul til begyndere såvel som øvede.

Slamm Scooters er med på beatet. Det er en ung virksomhed hvor de unge kan danne societys på Twitter, Facebook, og Blogspot. Designet af trickløbehjulene er flot, frækt og de fås til priser som forældrene kan lide. På hjemmesiden kan man se mærkedage i virksomhedens korte historie fejret - det drejer sig om eventer og videoer.

Herudover produceres der masser af tilbehør så man kan costumize sin Slamm.

Slamm'en er ledsageren man gerne tager med i skateparken, skolen, børnehaven eller blot hen til kammeraten. Den er solid og fantastisk velkørende og så holder den værdien godt, da reservedele er let tilgængelige.

Selvom Slamm'en oprindelig er englænder er den taget rigtig godt i mod her i Danmark og er blandt de allermest solgte. Den har på kort tid fået et godt ry og vil tjene sin herre godt fremover. Kig efter en Slamm næste gang du er i skateparken. Ja - der er sikker en i mellem.

Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)

Fri fragt
Dette beskyttelsesæt består af knæ-, albue- og håndledsbeskyttere. Beskyttelsen er produceret i stærkt nylon, og der er tale om et slidstærkt materiale, som er beregnet til gentagne slag. AnvendelseS... Slamm Scooters | Varenummer: PS920029X
Vejl.: 399,00
369,00
Føj til kurv Prisgaranti - Set billigere?
Med denne fede skaterhjelm fra Slamm Scotters har du selv mulighed for at designe din hjelm. Hjelmen leveres inklusiv et ark med klistermærker, som gør det muligt at lave dit helt eget design. Hjelmen... Slamm Scooters | Varenummer: STH159SLM-X
279,00
Føj til kurv Prisgaranti - Set billigere?
Dette hjulboltsæt passer til Frenzy, Rage Urban, Mischief(ikke Mischief Eternal etc, men KUN mischief), Fury and Vandal. Specifikationer: 1 x 57,5 mm og 1 x 28mm Slamm Scooters | Varenummer: STSL520
Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)

Slamm Scooters startede i 2010 i Storbritanien og forhandler egne mærker i løbehjul og reservedele til løbehjul. Virksomheden har specialiseret sig i trick løbehjul eller Scooters som det hedder internationalt. Løbehjulene fra Slamm er kendetegnet ved at man får meget for pengene.
Slamm laver trick løbehjul til begyndere såvel som øvede.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.