Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

22.000+ anmeldelser

Modtag på lørdag, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Silva

I 1933 blev en iværksætter trio enig om at skulle til, at lave lygter til deres orienteringsløb, som de dyrkede på højt plan. I samme ombæring opfandt de kompasset som er væskefyldt, som vi også ser i dag!

Silva mærket blev født på grund af denne idé med lyset til deres orienteringsløb. Silva virksomheden ligger og i Sverige, hvor det hele startede. I dag er Silva et verdensomspændende firma, hvor de primært levere kompasser rundt omkring i verden, men i de skandinaviske lande er markedet kæmpe stort for lygter både indenfor MTB, løb, orienteringsløb og ski.

De senere år har Silva modtaget flere priser for deres innovative og æstetiske lygter inden alle sportsgrene. Silva sponsorerer det Svenske landshold i ski, hvor landsholdet er blevet udstyret med toppen af poppen af Silvas lygter. Silva får feedback på deres produkter af landsholdet for hele tiden at optimere Silva produkterne.

Silva arbejder hårdt på at udvikle endnu bedre udstyr da sportsudøvere forlanger bedre og bedre udstyr til deres ekstrem sportsgrene. Silva laver udover lygter og kompasser også skridttællere, kikkerter, professionelle instrumenter og relaterede emner. Man finder en stolt arv i designet, innovation og lederskabet i deres produkter. 

Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Spar 20%
Fri fragt
Intelligent, hurtig og alsidig. Silvas intelligente lyssystem er en stærk projektør samtidig justerbar, hvor den laver et mere samlet lys med sine dioder. Silvas Sprint og Sprint Plus forlygter er pe... Silva | Varenummer: 37302-2
Tilbuddet udløber: 21/10-2018 23:59
Vejl.: 5.000,00 Før: 3.299,00
2.639,20
Fri fragt
Silva | Varenummer: ODS69392
Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.