Sealskinz

I 1914 opfinder John Logie Baird en dobbelt bomuldsok, der holder fødderne tørre og varme. Den inderste sok blev imprægneret med Borax, som holder fugten væk for huden. Opfindelsen blev brugt af de engelske tropper under Første Verdenskrig. Det blev grundlaget til John Logie Braids formue og han flytter til Caribien og opfinder senere tv'et.

I 1988 sidder en medarbejder fra Sealskinz og ser en udsendelse i tv om John Logie Baird. Snart er der fuld gang i laboratoriet hos Sealskinz og inden længe er den originale tætsiddende Sealskinz sok født. Ved at bruge den nye teknik og materialer lykkedes det at skabe sokken, der har bedre komfort og en lang holdbarhed.

Sealskinz udvider i 1999 med flere banebrydende og patenterede sokker.

Strikkede vandtætte og tætsiddende handsker kommer til i 2001. Gennem de følgende år udvides sortimentet. I 2009 kommer der endnu mere gang i salget i Storbritannien. 2010 bliver et banebrydende år, hvor Sealskinz introducerer cykelhandsker og deres fantastiske produkter er tilgængelige i 25 lande verden over.

Sealskinz har en mission om at få dig ud og nyde naturen, om det er til bens, hest eller på cykel, skal produkterne fra Sealskinz sikre dig en oplevelse af komfort, sikkerhed og ikke mindst tørre og varme lemmer.

Vi sælger SealSkinz, som er kvalitetsprodukter inden for handsker og strømper. Der findes næppe produkter som er så vandafvisende samtidig med at huden stadig kan ånde. Mange af både handskerne og strømperne er 100% vandtætte og selv efter lange ture i regnvejr vil de have holdt hænderne og fødderne tørre og varme. Strømperne indeholder Merinould som er finere end almindelig uld. De små fibrer overlapper hinanden, hvilket gøre det vandafvisende på ydersiden. På indersiden er fibrene absorberende, så det opsuger eventuel sved fra fødderne. Faktisk kan Merino uld absorbere og aflede 10 gange mere fugt end syntetiske produkter. Dette gør også at der lettere temperaturreguleres, så fødderne lettere holdes varme eller kolde. Handskerne kommer i forskellige modeller, som varierer i varmestyrke. Fælles for alle handskerne fra SealSkinz er, at der er tænkt på alle detaljerne og komfort.