Scoot & Ride

Tilbage i 2010 ledte et team af østrigske designere efter et nyt mobilitet koncept til børn, og lavede de første skitser til Scoot & Ride Kick scooter.

To års udvikling og mange prototyper senere det de endelige færdige. Vores første produkt - Highway Freak - blev født. Et produkt, som ikke bare kunne betegnes som en scooter, men var fødslen af ​​ScooterBikes.

  • 2013 we won the ISPO Brandnew Award
  • 2013 the ISPO Family Award
  • 2014 the Red Dot Design Award
  • 2015 the Tillywig Award and
  • 2015 the Toy Award

Vi fortsætter med at gøre alt for at udvide vores sortiment med innovative og nyttige funktioner og produkter. Fokus er altid på vores kunder og deres behov.

Have det sjovt og tak for at vælge Scoot & Ride!

Under udviklingen af ​​vores mobilitet koncept, mødtes vi med mange forældre og deres børn som blev underholdt og fik så mange gode ideer og forslag til nye produkter. Specielt en idé var vi særlig interesseret i. Ideen om at give børn et produkt, der kombinerer to funktioner i én. En scooter og løbehjul i et produkt.

Målet var nu, når som helst, hvor som helst, på få sekunder og uden brug af værktøj, for at kunne skifte fra et produkt til et andet.

I dag har alle Scoot & Ride produkter denne unikke funktion. Ved blot at trykke på en trykknap, kan børnene skifte mellem Scooter og løbecykel (løbehjul). Børn elsker at lege, og vi elsker at hjælpe dem.