Roxa

Tilbage i 1980 besluttede Rosato brødrene, Lorenzo, Giuliano, Elvio og Giuseppe, at arbejde sammen i et lille værksted i Asolo, og samle skistøvler på vegne af de vigtigste mærker i Montebelluna område (som Scarpa, Nordica, osv.). Igennem de efterfølgende år følte brødrene sig mere og mere overbevist om behovet for at åbne deres egen virksomhed. I 1992 begyndte La Rocca selv at producere rulleskøjter og inline skøjter i sit eget mærke Roxa.

I dag er Roxa's produkter berømt i hele verden for den gode kvalitet og pris. Den afgørende milepæl blev lagt i 2000, da Kneissl foreslog Rosato brødrene at producere og samle skistøvler til de kendte mærker Raichle - Kneissl. Dette samarbejde fortsatte i 3 år. Andet gennembrud blev gjort i 2003, hvor iagttagelse af deres lange erfaring i skistøvle produktion, besluttede Rosato brødre til at udvikle en ny serie af forme til skistøvler, og så begyndte de en ny kollektion med deres eget Roxa mærke.

Dette valg var en stor succes og bidrog til virksomhedens vækst. I dag er Roxa en af ​​de førende mærker inden for skistøvler, rulleskøjter og inliners og en af ​​de mest efterspurgte inden for skøjter og dette har været muligt takket være lang erfaring, og passion for arbejde, samt en løbende ambition til forbedring og samarbejde med verdensmesteren Marc Girardelli. Siden 2003 er Roxa blevet billedet af perfektion, høj ydelse og pålidelighed, eller et mere enkelt symbol på "Made in Italy".

Roxa Bettle Jet - Rulleskøjter til børn - Sort/Pink
Spar 20%
Disse Roxa rulleskøjter er designet i sort og pink, og det designmæssige udtryk gør, at rulleskøjterne henvender sig til piger. Du har mulighed for at justere rulleskøjterne i størrelsen, således at barnet kan beholde rulles…
Roxa | Varenummer: 1031XX
Før 599,00
Fra DKK 358,48
På lager