Rotor

Rotor Bike Components er udviklet i samarbejde med centeret for teknologisk udvikling i Spanien, Aeronautical Engineering School i Madrid.

Den grundlæggende idé om Rotor klingerne kommer fra denne skole, hvor nogle elever udviklede den oprindelige prototype af klingen tilbage i 1995. Efter lederen af skolen godkendte projektet hjalp universitets afdeling for produktion i Madrid med oprettelsen af prototyperne.

Designerne havde besluttet at ansætte et selskab til at fuldføre produktudviklingen og starte en virksomhed, som kunne være denne idé videre. Efter kort tid blev Rotor introduceret internationalt. En Dr. Conconi fandt projektet interessant og foretog en masse undersøgelser og tests, som viste hvor mange flere watts det vil give i forhold til en traditionelt kranksystem.

Rotor klinger er i dag en hel industri i sig selv, som laver følgende produkter: klinger, kranksæt som passer på enhver cykel samt krankbokse, tøj, frempinde og sadelpinde.

Klingerne findes mange former og størrelser både til mountainbike, racercykler og Tri-cykler. De findes både til det gamle 3x9 gearsystem fra Shimano og Sram, triple kranksæt fra Shimano til de nyeste kranksæt fra Shimano og Sram, hvor de specifik kun på på deres kranksæt. De kommer sågar med en XX1 klinge.  

Klinge 27T Ø74 5H Rotor Sort
Spar 70%
OBS: Få stk. tilbage
Rotor klinge i aluminium med et fix mål på 74mm, som passer bl.a. Shimano trippel kranksæt. Denne klinge er med 27 tænder. Rotor Q-Rings er tilpasset dit naturlige bevægelsesmønster, når du træder. Q-Rings hjælper…
Rotor | Varenummer: CR-O74-000027-B
Før 509,00
DKK 153,00
På lager