Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

22.000+ anmeldelser

Modtag på torsdag, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Rotor

Rotor Bike Components er udviklet i samarbejde med centeret for teknologisk udvikling i Spanien, Aeronautical Engineering School i Madrid.

Den grundlæggende idé om Rotor klingerne kommer fra denne skole, hvor nogle elever udviklede den oprindelige prototype af klingen tilbage i 1995. Efter lederen af skolen godkendte projektet hjalp universitets afdeling for produktion i Madrid med oprettelsen af prototyperne.

Designerne havde besluttet at ansætte et selskab til at fuldføre produktudviklingen og starte en virksomhed, som kunne være denne idé videre. Efter kort tid blev Rotor introduceret internationalt. En Dr. Conconi fandt projektet interessant og foretog en masse undersøgelser og tests, som viste hvor mange flere watts det vil give i forhold til en traditionelt kranksystem.

Rotor klinger er i dag en hel industri i sig selv, som laver følgende produkter: klinger, kranksæt som passer på enhver cykel samt krankbokse, tøj, frempinde og sadelpinde.

Klingerne findes mange former og størrelser både til mountainbike, racercykler og Tri-cykler. De findes både til det gamle 3x9 gearsystem fra Shimano og Sram, triple kranksæt fra Shimano til de nyeste kranksæt fra Shimano og Sram, hvor de specifik kun på på deres kranksæt. De kommer sågar med en XX1 klinge.  

Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)

Fri fragt
6 graders hældning. Rotor S3X frempinden er med sine fede design og mange flotte detaljer, som alle bidrager til en letvægts frempind på omkring 100 gram afhængig af længden. Ingen ryttervægtbegræns... Rotor | Varenummer: ST-XXXX60-BR
Vejl.: 999,00
699,00
Føj til kurv Prisgaranti - Set billigere?
Fri fragt
Rotor klinge i aluminium med et fix mål på 80mm, som passer bl.a. Shimano, Sram og Rotor kranksæt. Denne klinge er med 26 tænder. Rotor Q-Rings er tilpasset dit naturlige bevægelsesmønster, når du tr... Rotor | Varenummer: C01-009-35010A-0 Produktblad: Download PDF
Fri fragt
Denne spider fra Rotor kan omdanne dit Specialized kranksæt til et XX1 kompatibel kranksæt BCD76. AnvendelseNu er mulighed kommet for at omdanne det gamle kranksæt til et XX1 kompatible kranksæt. Sp... Rotor | Varenummer: C02-065-00020-0
Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Vær up to date med de bedste priser, nyeste varer og gode tilbud - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Vi behandler nedenstående oplysninger fortroligt - læs mere om vores persondatapolitik her.