Razor

Razor lancerede deres første A-model løbehjul i år 2000 og der blev solgt 5 mio. stk. på 6 måneder. Siden da har man introduceret nye modeller og innoveret således er Razor idag førende mht. at definere helt nye kategorier af actionpræget sport. Razor er beliggende i Cerittos Californien og Razor er kendetegnet ved at trickløbehjulene kan foldes sammen.

Freestyle på trickløbehjul er en sport i vækst. På grund af de store krav til trick riding så forstærker ejerne ofte deres trickløbehjul mod stød og hårde slag. Razor kom på gaden med en Pro model i 2004. Dette var det foretrukne trickløbehjul mellem 2005 og 2009 på grund af dens større størrelse og forøgede styrke. I dag er det populært at købe costumdele til sit trickløbehjul så man får et unikt trickløbehjul. Dette trickløbehjul blev med tiden Razors stærkeste freestylescooter. Razor har også en Ultra Pro model som så dagens lys i 2009. Den er bygget i 1-piece design og bygget for at optimere styrke og holdbarhed.

Naturligvis kan Razor også udbyde modeller til begyndere og til andre aktiviteter og det gør det også. Udviklingen fra topmodellerne bliver, som i alle andre produkter, ført ned i gennem rækkerne efterhånden som innovationerne bliver ældre.