Radio

Radio er en gammelt velrenommeret firma indenfor BMX sporten. Firmaet er fra Tyskland og som alt andet fra Tyskland er kvaliteten i top. Radio udvikler, designer og producerer sine egne cykler.

Radio laver mange forskellige BMX cykler. Lige fra de helt billige til nybegynderen til den professionelle BMX kører. Radio BMX'erne findes i fra 16" og op til 24". Radio laver deres BMX'er som freestyle og race bmx, det vil sige om BMX'en skal bruges på en bane til, at køre hurtig eller på en anden form for bane til, at trick på. Radio har det hele og er derfor en stærk cykelproducent på markedet. 

Radio firmaet har deres eget team. Det giver meget kredit tilbage til Radio når de professionelle kommer med deres egen meninger og holdninger til produkterne. Det betyder også, at Radio hele tiden er fremme i skoene med nye innovative tiltag, som fremmer deres produkter på markederne rundt omkring i verdenen. 

Radio laver mange forskellige reservedele til deres cykler. Radio er altid leveringsdygtig i reservedele til deres cykler. Radio er en stærk cykelpartner med deres kvalitets cykler og gode muligheder for, at få reservedele til sin BMX fra radio.