Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

25.000+ anmeldelser

Modtag i morgen, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Qibbel

Qibbel er et barnestols mærke under den hollandske producent Widek, som har eksisteret siden 1936 hvor man begyndte med at lave ringeklokker.

Widek har sidenhen udvidet sortimentet, til også at omhandle, horn, kurve, støttehjul, bagagebærer og tilbehør hertil, samt en helt masse børneprodukter, der bliver produceret på licens fra Disney, så alle de kendte Disney figurer er at finde på disse produkter.

Med Qibbel barnestole tilbyder vi vores kunder, en unik mulighed for at have medindflydelse på designet af stolen. Man starter med at vælge hvilken type stol man vil have, om det skal være til montering foran på cyklen eller bagpå, dernæst skal man vælge hvilken monterings form man ønsker, det kan f.eks. være til montering på bagagebærer eller direkte på cykelstellet.

Ved tredje trin skal man vælge design blandt de mange forskellige designs. Endelig sluttes der af med valg af tilbehør (hvilket dog ikke er nødvendigt for brug af stolen), tilbehøret kan være en vindskærm og/eller en lås til fastgørelse af stolen.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Sæde pude, arm hviler og fod stropper. Farve: Sort. Dette Deluxe stylingsæt til Qibbel frontstol indeholder armhvilere, stropper til fodhvilere samt en pude. Stylingsættet er sort. Qibbel | Varenummer: Q510
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Vær up to date med de bedste priser, nyeste varer og gode tilbud - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Vi behandler nedenstående oplysninger fortroligt - læs mere om vores persondatapolitik her.