PROFILE DESIGN

Profile design har næsten 30 års erfaring med udvikling af produkter til Tri, hvor aerodynamik skal kombineres med kraftoverførsel og ikke mindst komfortabel cykling.

Profile Design var nogle af de første til at sætte fokus på de cykeldele til triathlon, som der var mange, der havde brug for. Firmaet har siden 1988 sat nye standarder for dele til triatleten set i forhold til cykling.

Profile Design har lavet nogle meget modige skridt og har i den grad flyttet grænser for de komponenter, som man kan sætte på sin triathloncykel for at opnå øget præstation. Triatleter drages mod Profile Design for at drage nytte af den nyeste teknologi indenfor produkter udviklet specielt med hensigt på, at opnå den perfekte aerodynamik i alle cyklens komponenter.

Profile Design er leveringsdygtig i alle dele til triathloncyklen med undtagelse af cykels stel/ramme. Og med fokus på produkter af høj kvalitet, aerodynamik og ikke mindst indstillingsmuligheder leverer de meget eftertragtede komponenter til tri og enkeltstart.

Hos mange andre producenter af cykeldele har man spredt sin viden indenfor cykeldele generelt, men hos Profile Design laver man ikke andet end dele til tri og med mange års erfaring og de helt rigtige testmiljøer, giver det en stor ekspertise indenfor udvikling af triudstyr.

Inden man begyndte at tænke i specielt udstyr til triatlon og enkeltstart, brugte man rigtig meget tid på at optimere på rytterens opstilling. I dag har man stadig stor fokus på, hvordan en cykelrytter sidder på en tricykel eller en enkeltstartscykel, men også betydningen af det rette udstyr på cyklen og ikke mindst rytterens cykeltøj og hjelm har man fået øjne op for at bruge. Nogle af de mere kendte elementer i denne kategori af udstyr er drikkesystemer og tri-bøjlerne.

Profile Design Drikkesystemer

Der findes efterhånden mange forskellige former for drikkesystemer til cykler. Lige fra de mest gængse drikkeflasker monteret i flaskeholdere, drikkerygsække og drikkesystemer til tribøjler. De sidstnævnte er dem, som Profile Design er mest kendt for, men de er også leveringsdygtige i flaskeholder til sadel og til at sætte på sadelpinden.

De almindelige flaskeholdere bliver monteret på cyklen, men de skaber lidt vindmodstand og hvis man kører enkeltstart eller tri, så vil man gerne optimere så meget som muligt for at mindske vindmodstanden. Den som ikke ønsker at har et drikkesystem monteret på cyklens tri-bøjler, benytter sig ofte af muligheden for at sætte en enkelt eller en dobbelt flaskeholder fast bag på cyklens sadel eller sadelpind.

Ved at vælge denne placering skaber flaskeholder og flasker minimal vindmodstand, da de kun påvirkes af den turbulens, som skabes bag cykelrytteren.

 

PROFILE DESIGN KATEGORIER

 

ALLE PROFILE DESIGN VARER