PowerDot

PowerDot er et hjælpemiddel som hjælper dig med at få det maksimale ud af træningen, samtidig med, at du reducere din restitutionstid.

PowerDot er Elektrisk Muskel-Simulation (EMS) er blevet populært i Danmark

PowerDot er verdens førende brand indenfor elektrisk muskel-stimulering (EMS). Produkterne fra PowerDot gør brug af smart og gennemtestet teknologi, som sender impulser ud i dine muskler, som samtidig styrker din ydeevne og reducerer din restitutionstid.

PowerDot´s er absolut smertefrie og sikre dig, at du restituerer hurtigere og mest optimalt, så du hurtigere kan blive klar til en ny og effektiv træning.

PowerDots Uno og Duo versioner

PowerDots findes i to forskellige udgaver, nemlig en Uno og en duo variant. Varianterne har i princippet de samme funktioner, men er, som navnet antyder, udstyret med henholdsvis én og to pads.

Formålet med både PowerDot Uno og PowerDot Duo er:

  • At hjælpe dig til bedre effekt af styrketræning
  • At mindske den tid du bruger på at restituere mellem træning
  • At massere ømme muskler og led

Samtidig er ovennævnte øvelser, med til at reducerer dine chancer for skader. Og uanset om du er motionist eller topatlet, vil du få stor glæde af PowerDot, som i forvejen bliver brugt af mange verden over.

PowerDot er godkendt af fødevare- og lægemiddelmyndigheder i USA, FDA, som sikre dig et godt produkt af høj kvalitet.

PowerDot hjælper dig gennem smart app

PowerDot har udviklet deres egen app, som kan hjælpe og guide dig gennem træningsjunglen. Appén installeres på din mobiltelefon og parres herefter med dit PowerDot produkt, som fremadrettet vil sikre dig lagring af dine personlige træningsoplysninger. Brug af appen vil sikre dig den korrekte og mest effektive brug af dit PowerDot produkt.

I appen finder du 10 forskellige niveauer, som alle tager mellem 10 og 35 minutter at udføre og har forskellige gode funktioner for kroppen.