Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

10.000+ anmeldelser

Modtag i morgen, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Polar

Idéen om bærbare puls målere på en langrends løjpe opstod i 1975, men på dette tidspunkt fandtes der ingen måde hvorpå man kunne måle pulsen nøjagtig under træning. Polar blev grundlagt blot et år senere i nærheden af byen Ouli, i Finland. Dette er en egn, som er berømt for sin teknologiske forskning og er omgivet af nogle af Europas mest udfordrende miljøer.

Polar indleverede i 1979 deres første patent på trådløs pulsmåling og i 1982 lancerede de den første trådløse bærbare puls måler nogensinde, dette ændrede for altid den måde, atleter træner på.

30 år efter dette første inspirerende øjeblik tilbyder Polar nu det mest omfattende produktudvalg inden for industrien. Polar tilbyder alt lige fra grundlæggende modeller, der hjælper med at motivere og informere begyndere og personer, som træner jævnligt, helt til komplette trænings systemer til verdensmestre inden for en lang række discipliner.

Polar Electro fører streng kontrol med deres operationer og er opmærksom på deres produkters miljømæssige aspekter og påvirkninger gennem produktets livscyklus, lige fra udvikling og fremstilling til levering og kundepleje. Miljøanliggender tages allerede med i processen i de tidligere trin af ny produktudvikling og ved valg af materialeleverandør. Størstedelen af produkterne fremstilles på Polars egne fabrikker, og hovedleverandørerne befinder sig inden for en kort afstand for at minimere transporten. Forsynings kæden fra hovedleverandørerne af materialer til detailhandlerne administreres omhyggeligt af Polar Electro for at sikre, at der tages hensyn til miljømæssige aspekter.

        

Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Fri fragt
Polar M460 er en cykelcomputer med GPS, som tilbyder alt det du har brug for når der skal nogle kilometer i benene. Denne cykelcomputer understøtter avancerede wattmålere, Strava Live Segments og Pola... Polar | Varenummer: 90064872
Vejl.: 1.799,00
1.649,00
Fri fragt
Polar Løbeur M400 GPS HR sort
Ikke på lager Bestilling 3-5 dage - Få mail ved hjemkost
Dette M400 løbeur fra Polar har indbygget GPS, høj brugervenlighed og imponerende komfort. Du får et fedt sporty look og dens sorte farve gør, at uret kan passe til ethvert outfit, både under træning ... Polar | Varenummer: 90051341 Teknisk info: Download PDF
Vejl.: 1.699,00
1.449,00
Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Polar tilbyder produkter i aller højeste kvalitet, som egner sig både til sports atletten og den almindelige sports udøver. 

Polar's løbeure og cykelcomputer er udviklet med høj brugervenlighed og imponerende komfort.

Med produkter fra Polar kan du, med Polar Flow app planlægge dit træningspas, få vejledning i at nå dine mål, overføre og få feedback på din træning. 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.