Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

25.000+ anmeldelser

Modtag i morgen, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Peruzzo

Peruzzo kommer fra Italien og blev grundlagt i år 1986 og har mer end 25 års erfaring med produktionen af cykelholdere og andet udstyr til bilen. Fabrikken tilbyder en stort udvalg af stativer, med masser af modeller, der på enhver form giver rig mulighed for individuelt at vælge mellem produkter udført i jern, rustfri stål, aluminium og plast.

Peruzzo kan tilbyde et stort udvalg af cykelholder til montering på anhængertrækket på bilen, forskellige stativer til montering bag på bilens bagagerumsklap, bagende mm samt en række modeller til montering på taget af bilen.

Peruzzo vision er at tilbyde deres kunder en række produkter i høj kvalitet, til en absolut rimelig pris og en eminent service.

Siden år 2005 har Peruzzo srl været ISO 9001:2000 certificeret.

For uden produktionen af cykelholder til bilen, producerer de også en række komponenter og udstyr som gør transporten af forskellige typer af cykler muligt således at disse også kan monteres på deres cykelholdere. Her kan blandt nævnes en stang som monteres mellem sadelpinden og styr stammen på en dame cykel således at denne også kan hænges bag på bilen på de dertil hørende cykelstativer.

Peruzzo har de senere år også produceret en række forskellige kædeskærme til cykler og en sammenkoblings enhed, som bruges til at spænde en børnecykel fast til sin egen cykel fo at lette transporten sammen med de mindste børn.

 

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Peruzzo - Cykelholder til tagbøjler - 1 cykel
På lager
Denne cykelholder er en universal holder, som kan anvendes på alle biler med tagbøjle, som har et mål på mindre end 65 x 55 mm. i højden over tagbøjlerne. En lille skinne monteres på den bagerste tagb... Peruzzo | Varenummer: GI10351
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Vær up to date med de bedste priser, nyeste varer og gode tilbud - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Vi behandler nedenstående oplysninger fortroligt - læs mere om vores persondatapolitik her.