Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

22.000+ anmeldelser

Modtag i morgen, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Oxford

Oxford Products er grundlagt i det berømte University City of Oxford i 1973 af en gruppe engagerede mennesker, der brænder for at udvikle og forbedre produkter til cykel- og motorcykelindustrien.

Oxford Products fremstiller i dag en række produkter til cykler og cykeludstyr, bl.a. refleksveste, rygsække, børnesæder, lygter, flasker, flaskeholdere, bremseklodser, greb, cykelgarager, tørklæder og meget meget mere.

Oxford er markedsledende i England på dele og udstyr til motorcykler. Denne baggrund har gjort det muligt for dem at fremstille rigtig mange dele til cykler i en kvalitet, der taler for sig selv.

Oxford Products vandt i 2013 den fornemme erhvervspris for store virksomheder Oxfordshire Business Awards; en pris der går til regionens store virksomheder der særligt har udmærket sig.

De fik prisen på 40 års dagen for grundlæggelsen. Prisen blev givet for deres store markedsandel på det Engelske marked og for den betydelige eksport til over 50 lande i verden.

Virksomheden har store og ambitiøse vækstplaner; de udvider i øjeblikket deres hovedkvarter til over 8000 m² og udvider til over 80 ansatte. Denne udvidelse skal stå færdig til efteråret 2013, da der allerede er planer for en betydelig udvidelse af varer i sortimentet til både cykler og motorcykler.

Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)

Med denne OXC kombinationslås fra Oxford er din cykel i sikkerhed for de fleste cykeltyve. Den fircifrede kombinationslås har hele 10.000 mulige kombinationer og wiren i låsen er hele 10 mm tyk, så en... Oxford | Varenummer: OXFLK203
Her får du en kabellås med højtrækswire. Det betyder, at wiren kan tåle ekstreme trækkræfter og er særdeles vanskelig at bryde op. Så medmindre cykeltyven kommer med specialudstyr, er din cykel godt b... Oxford | Varenummer: OXFLK191
Denne OXC-lås tilhører højtræks-typen. Det betyder, at den er næsten umulig at klippe op, hvis ikke man har adgang til professionelt udstyr. Wiren er dækket af vinyl, så den er beskyttet mod vind og v... Oxford | Varenummer: OXFLK200
Viser 1 til 3 (af i alt 3 produkter)

Da Oxford er vant til at producere produkter til vejrforhold, som minder rigtig meget om de danske, får man med deres produkter en garanti for, at de forskellige dele kan holde til at blive brugt i det danske vejr.

Oxford producerer et bredt udvalg af forskellige cykeldele og fælles for dem er, at de har en god standart men at der også er tale om billige cykeldele og reservedele til cykler. Hos Cykelpartner.dk fører vi ikke et fuldt udvalg af cykeldele fra Oxford, men vi har valgt at føre det cykeludstyr, hvor vi mener at Oxford udemærker sig i kvalitet og pris. Hvis du kender til nogle bestemte gode og billige cykeldele fra Oxford, som du mener, at vi bør have i vores sortiment, så vil vi rigtig gerne høre fra dig, da vi hele tiden forsøger at have så bredt som muligt et efterspurgt sortiment indenfor reservedele til cykler.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.