Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

20.000+ anmeldelser

Modtag på lørdag, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Outwet

Outwet svedundertøjet produceres af det familie ejede firma Waypoint srl. Som fremstiller forskellige former for udendørsbeklædning. Det er beliggende i det nordlige Italien i provinsen Prato, en dal af det italienske tekstilområde.

Dem som har produkter fra Outwet, ved at det aldrig deres produkter, der for lov til at ligge i skabet, har du først prøvet en af deres svedbluser, så er det den du bruger, en enestående pasform og en evne til at transportere fugten væk fra kroppen som er enestående.

Hemmeligheden ligger i Dryarn fibrene som er en type microfibre fremstillet polypropylin, der er lettere end andre tekstilfibre på markedet.

Dryarn holder sig altid tør – kan ikke opsuge fugtighed som vand, damp endsige sved. Da Dryarn på den måde afskyr fugt, bliver sveden ført ud i næste lag tøj og væk fra kroppen.

Dryarn fibrene er 100 % økologiske og kan genanvendes, under fremstillingen bruges ikke kemikalier. Fibrene kan ikke angribes af bakterier eller andre Micro organismer, derfor kommer tøjet ikke til at lugte og kan vaskes rent allerede ved 30°

Outwet svedtøj fremstilles af 90 % Dryarn microfibre og 10 % elastan, denne kombination af elasticitet gør det muligt at fremstille tøjet i one size og desuden i unisex som de eneste i verden.

Dryarn har en svedtransporterneevne som er 8 gange bedre end polyester og en isolerende egenskab lidt højere en uld, hvorimod evnen til at transportere sved er 300 bedre end uld.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Skiunderbukser Outwet DAC3 langbenet Sort Deep Impact fra Outwet er lange skiunderbukser, til den kolde tid uanset om du er på ski, cykel eller dyrker andre udendørs sportsgrene. En af de vigtigst... Outwet | Varenummer: 5-DCA3-X-X
Vejl.: 649,00
199,00
Føj til kurv Prisgaranti - Set billigere?
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.