Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

22.000+ anmeldelser

Modtag i morgen, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Ostar

OSTAR Technology (HK) Co. Limited blev etableret i juli 2004. Med udviklingen af virksomheden og det ekspanderende markedsføring, er Shenzhen Sanguan Technology Co, der har specialiseret sig i forskning, udvikling, produktion og eksport af forskellige høj effekt RGB LED Lysstofrør, LED lommelygter, LED cykel lys, LED strip, og LED spotlight osv.

OSTAR Technology er beliggende i Shenzhen, og deres produkter er skabt ved hjælp af den nyeste ultra-lyse LED og edge-lysteknologi. Deres produkter er kendetegnet ved kunstnerisk livssyn, lille størrelse, høj lysstyrke, lav forfald, nyt design, energibesparelser, miljøbeskyttelse og lang levetid. OSTAR producerer i høj kvalitet og har en unik stil, og produkter med konkurrencedygtig pris og fremragende service. De bruger CNC og iltning til hardware montering og importerede berømte LED foto kilder, såsom Edision, SCC, CEEE og Luxeon. OSTAR har effektivt system til forvaltning og avanceret produktion og deres produkter har bestået CE og RoHS-certificering.

Omkring 90 procent af deres produkter eksporteres til mere end 100 oversøiske lande, primært til Vesteuropa og Sydafrika.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Lovlig cykellygte
Ostar Baglygte LED Ruby Diamond
På lager
Ruby Diamond er en lille kompakt LED baglygte fra Ostar. Lygten er udstyret med en praktisk quick realese holder, der sørger for en hurtig og let montering. Baglygten indeholder to forskellige lysfunk... Ostar | Varenummer: HJ-016
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.