Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

20.000+ anmeldelser

Modtag på mandag, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

New Looxs

Uanset om det er til shopping, skole eller arbejde, så er der tasker til alle formål. Nu er der nye tasker med en hemmelig mission. New Looxs tasker har en smart funktion, så du kan ”klikke” cykeltaskerne direkte på cyklen. Så du kan tage din med dig fra cyklen. Når først New Looxs taken er taget af cyklen, er der ingen der tror det er en cykeltaske.

New Looxs står for moderigtige tasker i god kvalitet.

Bag disse innovative design og kærlig funktionelle detaljer, er der ikke kun beskæftiget sig med teknologi, men New Looxa har også øje for funktionalitet og stil. Kollektionen indeholder også en række elegante og praktiske cykel kurve med specialudviklede fastgørelsessystemer. ”The Turn Lock” gør det endda muligt at anvende en cykel kurv i kombination med et justerbar styr.

Ud over sin egen kollektion, har Burgers Lederwarenfabriek’s designteam udviklet særlige tasker på anmodning af kunder som Gazelle, Alpina, Halfords, XLC og Cortina.

Materialet New Looxs bruger er langt mere miljøvenligt end de gamle plasttasker fremstillet af PVC. Det nye materiale er fremstillet af polyethylen, som ikke indeholder giftige stoffer og endda genbruges. I flere kommuner kan du allerede indsendes New Looxs til genbrug. Det er et lille skridt, men viser at også New Looxs søger løsninger til at reducere vores miljøpåvirkning.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Dette New Looxs sadelovertræk, er vandafvisende og giver sadlen en optimal beskyttelse. Kathy sadelovertrækket findes i flere forskellige farver, samt i to forskellige størrelser. Overtrækkene måler 2... New Looxs | Varenummer: 14-230X
Vejl.: 99,00
49,00
Føj til kurv Prisgaranti - Set billigere?
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.