Mons Royale

Ved Lake Wanaka i New Zealand arbejder en flok super dedikerede medarbejdere med at producere lækkert sportsbeklædning til atleter og MTB-ryttere verden over. Og personerne bag Mons Royal, er ikke bare hvem som helst, da du blandt teamet finder du nogle af verdens bedste atleter -hvoraf nogle sågar indgår i det olympiske team i New Zealand. Køber du et produkt fra Mons Royale, kan du derfor være sikker på, at det er testet af absolut kræsne atleter, som ved hvad der kræves at sportstøj.

Et lækkert udvalg af MTB cykel- og undertøj til mænd og kvinder

Mons Royale er indbegrebet af god stil og komfort. Blandt deres sortiment finder du cykel- og undertøj til både mænd og kvinder, som indebærer både cykeltrøjer og cykelshorts, samt komfortabelt undertøj som er egnet til dig der elsker aktivitet og fart over feltet.

I sortimentet findes også lækre accessories som, bælter, caps og halsedisser, som foruden brug til aktiviteter, også er virkelig cool til hverdagsbrug.

Tekstiler i merinould har massere af fordele for både motionister og atleter

Merinould er ikke bare uld. Merinoulden har langt finere fibre end den traditionelle uld og føles derfor både blødere og langt mere behagelig mod huden, end den traditionelle uld vi kender.

Uldens finhed måles i mikron; og her ligger merinoulden med en værdi på mellem 17 og 23 mikron, hvilket er langt fra grænsen på 28, som er stadiet hvor uld kan begynde at virke generende og give anledning til kløe hos nogle. Tøjet der desuden både yderst temperaturregulerende, åndbar og har antibakteriel effekt. Du kan derfor roligt investere i cykeltøj, undertøj og sokker fra Mons Royale.

Mons Royale er bevidste om både kvalitet og dyrevelfærd

Hos Mons Royale er merinould ikke bare merinould. Hele kernen og idéen bag deres koncept er, at kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd, sagtens kan gå hånd i hånd når en ny kollektion skabes. Det er din garanti for, at merinofårene der levere uld til dine tekstiler, har haft mulighed for leve et mormalt liv i frie omgivelser, uden stress, smerte og sult og tørst.