Mango

Mango sport system er firmaet bag Mangohjelmene, de er produceret siden 1990. Fra starten har Mango stået for hjelme af meget høj standard. Deres filosofi når de producere hjelme er sikkerhed, kvalitet og design. Disse tre elementer går gennem alt hvad de laver, lige fra ide og frem til den færdige hjelm. Alle hjelme produceres i Italien og de fremstilles alle i deres egne støbeforme. Det betyder at der ikke eksisterer andre hjelme med samme indvendige facon.

Ved at producere hjelmene i Italien sikre Mango sig mod skiftende kvalitet og udviklingen af nye materialer og fremstillings metoder optimeres.

En af de detaljer som Mango gennem tiden har høstet meget ros og anerkendelse for er deres spænde eller lukkesystem. Systemet kan betjenes med kun en hånd, det sikre en hurtig udløsning af spændet og samtidig risikere man ikke at få skindet i klemme. Specielt når børn skal betjene hjelmen er der risiko for at få skindet i klemme.

Desuden kan selve spændet justeres kun ved hjælp af en udløserknap på spændet. Hageremmen spændes eller løsnes ved hjælp af knappen og derfor skal man ikke først til at justere stropper for at løsne eller stramme remmene.

Størrelsen på hjelmen justeres nemt med en skrue i nakken på hjelmen. Det er derfor en hjelm med fantastisk brugsværdi.

Vintersæt til Mango Scatto
Vintersæt til Mango Scatto
På lager
Vintersæt til din Mango Scatto cykel- og skihjelm. Sættet består af to ørevarmere som klipses i hjelmen og en hue til at sætte i hjelmen. Så enkelt er det at få din cykelhjelm lavet om til en fantastisk vinter cykelhjelm elle…
Mango | Varenummer: 9505001X
Vejl.: 249,00
DKK 99,00