Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

22.000+ anmeldelser

Modtag på mandag, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Madd

Madd blev stiftet i 2002 af Mike Horne, som havde en vision om at skabe et stærkt mærke til at repræsentere det bedste fra Australien. Australien er kendt for udendørs sport og med den australske tankegang - "we can do it" - udviklede Mike disse trickløbehjul, som senere har indtaget hele verden.

Man har derfor med succesen udviklet en stor fanbase, mange teams og salgskontorer i både Amerika og Europa. Dette har yderligere hjulpet til i udviklingen og test af trickløbehjul så MADD i dag imødekommer brugerens høje standardbehov og forventninger. Alle MADD-produkter testes i uafhængige laboratorier i henhold til lokale og regionale regler og standarder. Derfor imødekommer alle produkter også de sikkerhedsstandarder der er foreskrevet i Danmark.

Hovedkontoret er placeret i Australien og det er herfra hjertet og udviklingen i MADD udspringer fra for at ende hos de krævende MADD-ridere.

MADD og Team Madd Gear Pro er aktive i samfundet og bruger mange ressourcer på at udvikle skills og dermed forbedre produkterne for deres brugere. Derfor er holdet ofte på Tour for at sikre at MADD fansene kan se dem live.

Med et MADD trickløbehjul går du ikke galt i byen.

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Fri fragt
Dette VX5 Pro trickløbehjul fra MGP er designet smart pink farve, og er perfekt til brugere på et middelniveau. Trickløbehjulet er på trods af en lav vægt, fremstillet af gode kraftige materialer, der... Madd | Varenummer: 205-031
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.