KINETIC

Kinetic hometrainere bliver produceret af Kurt Manufacturing. Kurt Manufacturing blev grundlagt i 1947 af Kurt Kuban som er far til den nuværende ejer og direktør Bill Kuban. Til at starte med var fabrikken underleverandør til metalindustrien. I 1960 begyndte fabrikken at producerer dele til den spirende disc drev industri.

Fra 1970 gik det stærkt med at udvide produktionen men flere forskellige brancher og opkøb af andre virksomheder. Der blandt andet producerede højteknologiske gear, skruer og støbte i aluminium.

Omkring 1990 kom Kurt Manufacturing inden for i cykelbranchen som underleverandør af stel til hometrainere. Da virksomheden der producerede disse hometrainere gik konkurs i 1998, opstod Kinetic i det man hos Kurt manufacturing havde ekspertisen og de udviklede videre på hometranieren.

Kinetic hometrainere blev hurtigt populære på grund af deres innovative detaljer og design. Fluid modstand i stedet for magnet modstand. Fluid betyder væske og i stedet for en modstand der kører ujævnt med magneter.

Ved at lave modstanden ved at modstanden genereres i væsken. Bliver oplevelsen af at køre på traineren mere naturlig. Du skal ikke indstille modstanden på en fluidtrainer, jo hårdere du træder i pedalerne jo større modstand. Nøjagtigt som på landevejen. På rock and roll modellen kan du desuden svinge cyklen fra side til side, som en spurt eller op at en stejl bakke.

Kinetic R1 Direct Drive - Interaktiv Hometrainer - 2000 Watt
Kinetic R1 Direct Drive - Interaktiv Hometrainer - 2000 Watt
På lager
OBS! Denne vare sælges som 2. sortering, da håndtaget er knækket. Kinetic er nu tilbage på det danske marked med deres første direct drive hometrainer. Den lækre Kinetic R1 giver dig optimal træning, med naturlige bevægelser,…
Kinetic | Varenummer: T-7000-2
Vejl.: 7998,00
DKK 5.999,00
Fri fragt