Kettler

Kettler blev grundlagt i 1949 af Heinz Kettler og er derfor et brand med 70 års erfaring inden for fitnessmaskiner og cykler.

Kettler er tysk kvalitet der holder

Med en motionscykel fra Kettler går du ikke på kompromis med kvaliteten. Kettler har produceret fitness udstyr i 70 år, og er en af Europas førende virksomheder inden for motionscykler og fitnessredskaber.

Nogle af de mest afgørende ting ved en motionscykel er, at du har mulighed for at sidde godt og have et godt og jævnt tråd når du træner. Køber du en Kettler motionscykel, er du sikret en god og ergonomisk sidestilling, da cyklerne har justerbart styr og sadel. Sadlen er desuden ergonomisk udformet, for at sikre den bedst mulige komfort under træningen.

Kettler er det oplagte valg til dig der ønsker at have mulighed for motion hjemme i dagligdagen og giver desuden mulighed for at oprette 4 individuelle brugere på maskinen, så hele familien kan deltage i projektet.

Vi er dansk forhandler af Kettler motionscykler

Hos os finder du et fint sortiment af Kettler motionscykler, som indeholder flere forskellige modeller og findes i forskellige prisklasser.

Kettler Golf C4/S4/C2

Vi forhandler et fint udvalg af Kettler Golf motionscykler. Cyklerne har mellem 8 og 16 modstandsniveauer, som er forskellige belastningsniveauer du kan vælge i mellem når du træner på din Kettler motionscykel.

Golf modellerne har desuden et 6 kg. svinghjul, som giver et godt, jævnt og solidt tråd mens du cykler, da svinghjulets arbejde er at holde den roterende aksel på cyklen så jævn som muligt under aktivitet.

De fleste af vores Golf modeller har lav indstigning, hvilket gør det let at stige op på motionscyklen. Dette er specielt en fordel, hvis du er under et genoptræningsforløb eller har nedsat bevægelighed i dine ben.

Cyklerne har magnetisk bremsesystem, som gør dem lydsvage under brug.

Kettler Axos Cycle P/Cycle M

Køber du en Axos motionscykel fra Kettler, får du en prisvenlig model, som er meget brugervenlig og simpel at benytte. Axos modellerne fås med både 8 og 16 modstandsniveauer, alt efter hvor mange modstandstrin man ønsker i sin træning.

Også Axos modellen har tunge svinghjul på mellem 6 og 9 kg. som ligeledes sikre disse modeller et jævnt og let tråd under brug. Også magnetisk bremsesystem og ergonomisk sidestilling har Axos tilfælles med Golf modellerne.

Vær opmærksom på, at cyklerne har en maksimumbelastning på 110-130 kg. afhængig af hvilken model du vælger.