Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

25.000+ anmeldelser

Modtag i morgen, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Kettler

Kettler blev grundlagt i 1949 af Heinz Kettler og er derfor et brand med 70 års erfaring inden for fitnessmaskiner og cykler.

Kettler er tysk kvalitet der holder

Med en motionscykel fra Kettler går du ikke på kompromis med kvaliteten. Kettler har produceret fitness udstyr i 70 år, og er en af Europas førende virksomheder inden for motionscykler og fitnessredskaber.

Nogle af de mest afgørende ting ved en motionscykel er, at du har mulighed for at sidde godt og have et godt og jævnt tråd når du træner. Køber du en Kettler motionscykel, er du sikret en god og ergonomisk sidestilling, da cyklerne har justerbart styr og sadel. Sadlen er desuden ergonomisk udformet, for at sikre den bedst mulige komfort under træningen.

Kettler er det oplagte valg til dig der ønsker at have mulighed for motion hjemme i dagligdagen og giver desuden mulighed for at oprette 4 individuelle brugere på maskinen, så hele familien kan deltage i projektet.

Vi er dansk forhandler af Kettler motionscykler

Hos os finder du et fint sortiment af Kettler motionscykler, som indeholder flere forskellige modeller og findes i forskellige prisklasser.

Kettler Golf C4/S4/C2

Vi forhandler et fint udvalg af Kettler Golf motionscykler. Cyklerne har mellem 8 og 16 modstandsniveauer, som er forskellige belastningsniveauer du kan vælge i mellem når du træner på din Kettler motionscykel.

Golf modellerne har desuden et 6 kg. svinghjul, som giver et godt, jævnt og solidt tråd mens du cykler, da svinghjulets arbejde er at holde den roterende aksel på cyklen så jævn som muligt under aktivitet.

De fleste af vores Golf modeller har lav indstigning, hvilket gør det let at stige op på motionscyklen. Dette er specielt en fordel, hvis du er under et genoptræningsforløb eller har nedsat bevægelighed i dine ben.

Cyklerne har magnetisk bremsesystem, som gør dem lydsvage under brug.

Kettler Axos Cycle P/Cycle M

Køber du en Axos motionscykel fra Kettler, får du en prisvenlig model, som er meget brugervenlig og simpel at benytte. Axos modellerne fås med både 8 og 16 modstandsniveauer, alt efter hvor mange modstandstrin man ønsker i sin træning.

Også Axos modellen har tunge svinghjul på mellem 6 og 9 kg. som ligeledes sikre disse modeller et jævnt og let tråd under brug. Også magnetisk bremsesystem og ergonomisk sidestilling har Axos tilfælles med Golf modellerne.

Vær opmærksom på, at cyklerne har en maksimumbelastning på 110-130 kg. afhængig af hvilken model du vælger.

Viser 1 til 6 (af i alt 6 produkter)

Fri fragt
Med Kettlers Giro C3 får du en motionscykel, der kombinerer tysk kvalitet med et elegant design. Fitness-cyklen har 10 træningsprogrammer,  elektronisk justering af modstand og et design der gør den v... Kettler | Varenummer: 7543-01
Vejl.: 3.999,00
3.489,00
Fri fragt
Axos Cycle P er en smart og prisbillig motionscykel fra Kettler med magnetbremsesystem og en computer der er nem at overskue. Cyklen har et 9 kg remdrevet svinghjul. der giver dig et behageligt og gli... Kettler | Varenummer: 7397-15
Vejl.: 3.699,00
2.399,00
Fri fragt
Her får du tyske Kettlers Golf S4 motionscykel til brug i hjemmet. Cyklen har en let betjent indbygget computer, der giver dig adgang til alle de informationer, træningsplaner mm. du har brug for. Cyk... Kettler | Varenummer: 7545-01
Vejl.: 4.499,00
3.699,00
Fri fragt
Med Axos Cycle M får du en prisbillig cykel med magnetbremsesystem samt en overskuelig computer. Cyklen er udstyret med et 6 kg's remdrevet svinghjul som giver et behageligt og glidende tråd. Du får 8... Kettler | Varenummer: 7306-15
Vejl.: 2.799,00
2.299,00
Fri fragt
Med denne Golf C2 fra tyske Kettler, får du en fitness-cykel der er nem at stige af og på. Cyklen er nemlig med lav indstigning, hvilket især er rart for gangbesværede, ældre og folk der genoptræner. ... Kettler | Varenummer: 7544-01
Vejl.: 3.999,00
3.595,00
Fri fragt
Tyske Kettler leverer med Golf C4 en fantastisk motionscykel du kan have stående i hjemmet. Fitnesscyklen har en indbygget computer, der er let at betjene. På den får du adgang til dine træningsstats,... Kettler | Varenummer: 7546-01
Vejl.: 4.999,00
4.099,00
Viser 1 til 6 (af i alt 6 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Vær up to date med de bedste priser, nyeste varer og gode tilbud - tilmeld dig nyhedsbrevet.
Vi behandler nedenstående oplysninger fortroligt - læs mere om vores persondatapolitik her.