Kundeservice tlf. T: 39 40 31 31

22.000+ anmeldelser

Modtag på mandag, bestil før
  • 00t :
  • 00m :
  • 00s

Kask

Kask producerer hjelme til mange forskellige formål. De laver ud over hjelme til cykling også hjelme til ski og andre alpine idrætsgrene, klatring og arbejdshjelme. De første kask hjelme blev lanceret i 2004.

Kask har formået at gøre sig gældende på den internationale cykelarena gennem deres sponsorat af det professionelle cykelhold Team Sky, som gennem de sidste par år har brugt deres hjelme. Samarbejdet med Team Sky har udviklet sig. Kask bruger rytternes erfaringer til at videreudvikle hjelmene til det perfekte.

Ved at studerer hvad der sker ved styrt, har Kask fundet ud af at ved kraftige styrt hvor hovedet bliver slået i asfalten, rammer hovedet ikke kun en gang, men ofte flere gange derfor har flere af deres top hjelme et gitter støbt ind i hjelmen, så hjelmen forbliver samlet og derved kan beskytte ved de efterfølgende stød hovedet bliver udsat for ved et styrt.

Kask hjelme er indbegrebet af Italiens design, sikkerhed og ikke mindst en hav af detaljer og finesser. Både til den professionelle, motionisten eller til dig der bare elsker at cykle. Man får rigtigt meget hjelm for sine penge i en Kask hjelm.

 

Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Fri fragt
Denne Kask hjelm har 26 ventilationshuller, som bl.a. er med til at give den helt unikke komfort. Cykelhjelmen er udviklet med et unikt spænde i nakken, som gør, at hjelmen kan justeres, så den sidder... Kask | Varenummer: 510104070X Produktblad: Download PDF
Vejl.: 1.399,00
1.299,00
Føj til kurv Prisgaranti - Set billigere?
Viser 1 til 1 (af i alt 1 produkter)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gode tilbud, tips og nyheder. Vi udsender 1-3 gange i måneden.